Nikolaj Coster-Waldau, interpretul lui Jamie Lannister din “Game of Thrones”, şi-a dat în judecată fosta colaboratoare. Totul a pornit de la bani

de Mihai Diac , 29 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:33, 29 iulie 2017
Nikolaj Coster-Waldau

Actorul Nikolaj Coster-Waldau, care îl interpretează pe Jaime Lannister în serialul “Game of Thrones", a intentat un proces în instanţa din Los Angeles, împotriva fostulei sale managere, Jill Littman, şi a companiei Impression Entertainment, informează sâmbătă site-ul Deadline.com citat de Mediafax.

Motivul procesului este reprezentat de două contracte, pe care actorul le reclamă că ar fi false.

Coster-Waldau trebuia să îi plătească lui Littman 10% din încasările sale, inclusiv din Game of Thrones, potrivit unui acord verbal. Cu toate acestea, în timp ce Littman se ocupa cu obţinerea vizei actorului danez, Coster-Waldau a afirmat că aceasta l-a convins să încheie înţelegerea sub formă scrisă.

Acesta susţine că fosta sa manageră l-a determinat să creadă că acest contract va avea „impact legal zero” asupra sa.

Actorul a concediat-o pe Littman în 2015, însă se pare că Littman s-ar afla în spatele unor contracte care i-ar conferi comisioanele din încasările pe care Coster-Waldau le obţine din “Game of Thrones” până la finalul serialului, actorul fiind plătit, conform unor surse, cu 2,6 milioane de dolari pe episod pentru sezoanele 7 şi 8, informează Deadline.com.

Actorul este de părere că nu trebuie să plătească respectivele comisioane şi încearcă să demonstreze că respectivele înţelegeri încheiate cu fosta sa manageră nu sunt contracte obligatorii, cerând şi compensaţii şi daune băneşti pentru comportamentul neloial şi fraudulos al lui Littman.

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design