13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMadonna, DEZVĂLUIRE despre viaţa ei. Ce priorităţi are

Madonna, DEZVĂLUIRE despre viaţa ei. Ce priorităţi are

Celebra cântăreaţă Madonna a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu petrece foarte mult timp alături de prieteni, pentru că se concentrează pe cariera şi copiii ei.

„Sunt foarte disciplinată. Nu socializez foarte mult. Viaţa mea se învârtre în jurul spectacolului meu şi cei patru copii ai mei şi încerc să menţin un stil de viaţă foarte sănătos”, a spus Madonna, într-un interviu pentru revista britanică Hello.

Citeşte şi: Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

De asemenea, artista, care se află în cel de-al 10-lea turneu mondial din cariera sa, a dezvăluit că se simte extenuată.

Totodată, Madonna a spus că face compromisuri în privinţa spectacolelor ei, astfel încât să aducă întotdeauna elemente noi.

„Îmi plac melodiile mai abstracte şi mai puţin comerciale, dar înţeleg că trebuie să includ în spectacol melodii pe care oamenii le cunosc, şi pe care vor să le cânte alături de mine. Aşa că trebuie să pun totul în echilibru şi nu să fac doar un spectacol care să mă satisfacă pe mine”, a mai spus artista.

Madonna, în vârstă de 57 de ani, are patru copii: Lourdes, în vârstă de 19 ani, Rocco, în vârstă de 15 ani, Mercy şi David, amândoi în vârstă de nouă ani.

Citeşte şi: Madonna şi-a făcut piercing în sept. Cum arată artista cu noul accesoriu

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „regina muzicii pop”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Diva a fost căsătorită cu Sean Penn, între anii 1985 și 1989, și cu tatăl lui Rocco, Guy Ritchie, între anii 2000 și 2008. Însă, Madonna a avut și o relație de doi ani, în perioada 1995 – 1997, cu Carlos Leon, tatăl primului copil al artistei, Lourde.

În 6 martie 2015, Madonna şi-a lansat cel de-al treisprezecelea album solo, „Rebel Heart”, după ce mai multe piese au apărut pe Internet fără acordul artistei.

Madonna a primit, de-a lungul timpului, șapte premii Grammy, cinci premii MTV Video Music Awards, dar și două premii Oscar, „cel mai bun cântec original”, pentru melodiile „Sooner or Later” și „You Must Love Me”.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă