FOTO: MAI i-a oferit lui Smiley un nou buletin

de Tina Petrov , 02 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:58, 02 februarie 2016

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) i-a oferit, marţi, cântăreţului Smiley, un nou buletin, în semn de recunoştinţă pentru sprijinul acordat de cântăreţ în promovarea campaniei prin care românii sunt îndemnaţi să îşi reînnoiască actele de identitate, potrivit unui mesaj postat de MAI pe pagina oficială de Facebook.

"”Am din nou ‪#‎buletin‬!” se precizează în pe pagina de Facebook a ministerului, unde au fost postate şi o serie de fotografii cu cântăreţul şi noul său act de identitate.

"‪#‎MAI‬ îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca ‪#‎Smiley‬, fă-ți #buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!", transmit reprezentanţii MAI.

Citeşte şi: VIDEO. Ministerul de Interne îl ajută pe Smiley, care și-a pierdut buletinul

Astfel, în cartea de identitate a cântăreţului, câmpurile cheie fac aluzie la titluri ale melodiilor lui Smiley. De exemplu, la perioada de valabilitate este trecut "Nemuritori", iar la domiciliu "Plec pe Marte". Locul de naştere al artistului, conform buletinului primit, este "Acasă", iar la cetăţenie este trecut mesajul "Fii tu România". Numele complet din actul de identitate este "Smiley Omul", în timp ce descrierea "Oarecare" ţine loc de Cod Numeric Personal. Totodată, la numărul cărţii de identitate este trecut "Înapoi în Viitor".

După ce artistul a lansat, în luna decembrie, melodia "Piedut Buletin", MAI a anunţat că este alături de cântăreţ, prin intermediul unei postări, pe Facebook, care a strâns, în numai două ore, peste 11.600 de aprecieri și 3.400 de distribuiri. 

"#MAI alături de Smiley şi de toţi cei care şi-au pierdut buletinul. În luna decembrie, #Smiley ne-a anunţat că şi-a pierdut buletinul. Având în vedere ca a trecut o lună şi cunoscutul cântareţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe aceasta cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot gasi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html, Aşteptăm cu nerabdare lansarea piesei 'Am din nou buletin'", scriau reprezentanţii MAI în ianuarie

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design