15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a ales să-și petreacă fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

FOTO. Cum a ales să-și petreacă fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

Fotomodelul Catrinel Menghia a ales să-ți petreacă vacanța de vară doar alături de câinele ei Jack. Fotomodelul a postat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apar doar ea și animalul de companie. 

Deși Catrinel Menghia nu a dezvăluit locația unde a ales să-și petreacă vacanța, din fotografii reiese că fotomodelul a optat pentru un concediu la mare. Românca a făcut mult sport, împreună cu animalul său de companie, pe nume Jack.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum și-a petrecut  fotomodelul Catrinel Menghia vacanța

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.

De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Fotomodelul a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.

De asemenea, Catrinel Menghia a jucat în filmul "La città ideale" (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula "Tutti i rumori del mare" (2012), în regia lui Federico Brugia.

Totodată, pe 23 ianuarie a fost difuzat pe postul de televiziune american CBS un episod al serialului "CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation" în care apare fotomodelul român.

 

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă