EUROVISION. Alex Florea: “Locul 7 e onorabil”. Ilinca: “Cred că trebuie să ne raportăm la votul publicului, iar dacă pentru public am fost în Top 5, este incredibil”

de Razvan Pritulescu , 14 mai 2017 - stire actualizata la ora 12:10, 14 mai 2017
EUROVISION. Alex Florea: “Locul 7 e onorabil”. Ilinca: “Cred că trebuie să ne raportăm la votul publicului, iar dacă pentru public am fost în Top 5, este incredibil”

Reprezentanții României la Eurovision 2017 au vorbit pentru AGERPRES despre experiența lor la Kiev și despre votul juriului, respectiv al publicului din finală.

"Ni se pare că am luat un loc onorabil, ținând cont că am fost printre favoriții publicului — însemnând locul cinci Asta ne bucură foarte tare și pentru noi asta contează. Ni se pare că am luat un loc foarte bun", a declarat Alex Florea.

El a remarcat diferența dintre votul juriului și votul publicului, acordate României pentru piesa "Yodel It!".

"Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar că din partea juriilor am fost trași în jos, iar asta s-a văzut, dar suntem extraordinar de mulțumiți pentru voturile primite din partea publicului, căruia trebuie să îi mulțumim din suflet", a spus el, remarcând votul din diaspora.

La rândul său, Ilinca Băcilă a vorbit despre experiența de două săptămâni la competiția cântecului european.

"A fost o experiență foarte frumoasă, dar în același timp foarte grea, foarte dificilă. Cred că în astea două săptămâni m-am maturizat mai mult decât în ultimii doi ani", a spus Ilinca.

De asemenea, și ea a remarcat importanța votului publicului. "Consider că la ce trebuie să ne raportăm este votul publicului, care este majoritar, iar dacă în public am fost Top 5, este incredibil", a punctat Ilinca.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design