10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuEnrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert

Enrique Iglesias s-a rănit în timpul unui concert

Enrique Iglesia a fost rănit la două degete după ce a încercat să prindă una dintre dronele care făceau poze în timpul unui concert susţinut în Mexic, informează Mediafax.

”Ceva nu a mers aşa cum era planificat şi a avut un accident”, este mesajul postat pe Instagram de un reprezentant al artistului, conform BBC.

După incident, cântăreţul a continuat spectacolul, iar imaginile surprinse în timpul concertului şi postate ulterior pe reţelele sociale îl arată pe acesta cu mâna dreapta bandajată şi cu tricoul pătat de sânge.

Joe Bonilla, agentul de presă al artistului, a declarat că acesta „a decis să continue şi a cântat 30 de minute în timp ce sângera”.

După spectacol, Enrique Iglesias a decolat de urgenţă cu un avion care l-a transportat la Los Angeles pentru îngrijiri medicale.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă