11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrimul mare turneu cu orchestră al noului an: Alexandra Uşurelu &...

Primul mare turneu cu orchestră al noului an: Alexandra Uşurelu & Muse Orchestra (P)

„Am să fiu eu casa ta”, spectacolul cu orchestră de cameră și band pregătit de Alexandra Ușurelu pentru acest început de an ajunge la Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța.

Turneul „Am să fiu eu casa ta” debutează la București, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național, pe 30 ianuarie, cu două spectacole cu sala plină. 

La Iași pe 14 februarie, Cluj Napoca pe 1 martie, Timișoara pe 11 martie și Constanța pe 6 aprilie, Alexandra Uşurelu va prezenta, alături de band-ul său și de o orchestră de cameră, mai multe cântece de pe al doilea album, care urmează să fie lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul său de debut, „La capătul lumii”. 

Recent, Alexandra Ușurelu a lansat un nou cântec, „Rămâi gândul cel dintâi”, însoțit de un videoclip alături de Muse Orchestra și actorul Marius Manole, care joacă rolul unui medic orb „care taie pe cord”.

Biletele pentru aceste spectacole sunt disponibile online pe: www.iabilet.ro, www.eventim.ro și la distribuitorii autorizați din fiecare oras.

Parteneri media: Magic FM, Prima TV, România Liberă, Alist Magazine, Revista Casa Mea, InfoMusic.ro, umblat.ro, eva.ro, RadardeMedia.ro, calendarevenimente.ro.

# # #

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic „Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca „Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul „Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă