VIDEO New York Fashion Week s-a încheiat. Ţinutele glamour se vor muta, vineri, la Londra

de Iulia Iancu , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 14:11, 14 septembrie 2017

New York Fashion Week s-a încheiat, miercuri, în ultimul show prezentându-se colecţiile caselor Michael Kors și Marc Jacobs, creatori emblematici ai modei actuale și ale căror colecții își vor lua zborul la Londra unde, vineri, se deschide noua Fashion Week, potrivit Agerpres.

Parada a avut loc în imensa sala Arrmony, cufundată în liniște, dintr-o fostă clădire militară unde a defilat și colecția lui Tom Ford. 

Au fost prezentate compleuri pantalon/jachetă cu guler scurt gen Mao, purtate cu pulovere pe gât împletite în dungi fine pentru a pune în valoare bustul, mantouri-capă de culoarea oranj, într-o colecție care s-a dorit "imaginație devenită realitate", sau "reinventare a sezoanelor trecute", potrivit casei de modă.

Printre top modele s-a remarcat și Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, care a deschis deja defilarea pentru Calvin Klein joi și care a eclipsat vedete precum Kendall Jenner sau surorile Bella și Gigi Hadid. Iar printre invitate s-a remarcat cântăreața de rap Nicki Minaj.

Defilarea a avut loc într-un moment tensionat în care filiala LVMH, angajată într-o schimbare a strategiei pentru a relansa vânzările, și-a schimbat în iulie directorul general, prin venirea lui Eric Marechalle de la Kenzo. 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design