Portofelul – accesoriul chic, util si practic al barbatilor de pretutindeni (P)

Portofelul este un accesoriu utilizat zilnic de nenumarate ori, atat de catre barbati, cat si de catre femei, iar daca cele din urma acorda din cele mai vechi timpuri atentie accesoriilor care le intregesc tinutele, iata ca in ultima perioada nici domnii nu se lasa mai prejos.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2017 - 14:15

Portofelul este un accesoriu utilizat zilnic de nenumarate ori, atat de catre barbati, cat si de catre femei, iar daca cele din urma acorda din cele mai vechi timpuri atentie accesoriilor care le intregesc tinutele, iata ca in ultima perioada nici domnii nu se lasa mai prejos. Putine, elementare, dar alese cu grija, ar fi descrierea pentru accesoriile pe care un barbat, atent la aparitiile sale in public, le poarta cu preponderenta.

Atentia pe care barbatii au inceput sa o acorde accesoriilor pe care le poarta a fost bineinteles influentata si de creatiile designerilor, care nu au omis sa includa in colectiile lor de accesorii numeroase modele de portofele barbati, realizate dupa tendintele actuale in materie de fashion. Desigur, in fiecare colectie noua, regasim mereu, atat modelul clasic de portofel barbati, simplu, casual, cu multiple compartimente si usor de asortat, dar si modele de portofele barbati extravagante, tematice, pentru care nu orice persoana ar opta.

Utilitatea portofelului

Faptul ca astazi a devenit un accesoriu fashion, nu ne face sa uitam totusi care este motivul real pentru care purtam un portofel. Chiar daca la prima vedere poate parea ceva banal, portofelul ne ajuta sa fim organizati si ordonati. Cum ar fi oare sa pui direct in buzunare bancnote mototolite, carduri, carti de vizita etc?

Ce ar putea contine un portofel? Ei bine, in functie de model, poate avea diverse buzunare cu dimensiuni diferite, unde putem aseza bancnotele frumos aranjate, cardurile, in compartimente individuale, pentru a le vedea cat mai usor, carti de vizita din cele mai importante pentru noi si bineinteles acte de identitate.

Ce modele de portofele prefera barbatii?

Cumva, credem ca fiecare dintre noi stie sa raspunda la intrebarea aceasta corect. Este vorba despre portofelele casual, usor de asortat stilului vestimentar abordat de majoritatea barbatilor din zilele noastre. Culorile predominante pentru acestea sunt reprezentate de negru sau maro inchis, rareori vazand barbati care sa opteze pentru culori indraznete. Sa fie pentru ca nu li se par masculine, pentru ca au impresia ca se murdaresc mult mai repede sau pentru ca li se par mult prea extravagante pentru stilul lor vestimentar?

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...