18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialDantela, materialul vedetă la noile piese de lenjerie intimă

Dantela, materialul vedetă la noile piese de lenjerie intimă

Sezonul acesta, tendințele în materie de modă se învârt în jurul denimului, al motivelor florale și al nuanțelor de roșu. La capitolul lenjerie intimă, lucrurile stau însă diferit. Deși dantela, în special cea de culoare neagră, nu iese niciodată din trend, sunt perioade în care popularitatea sa creste. Astfel, in acest sezon lenjeria sexy, chemise-urile și body-urile realizate din dantelă neagră revin în prim-plan, iar modelele extravagante cu decupaje și corsete câștigă din ce în ce mai mult teren.

Feminitate, eleganță și mister – într-un cuvânt, dantelă

Articolele de dantelă pot fi purtate indiferent de momentul zilei, fiindcă sunt practice și confortabile. În situații mai aparte, când o atitudine misterioasă se încadrează de minune în peisaj, este recomandată dantela neagră, aceasta fiind în același timp elegantă și provocatoare. O femeie care alege lenjerie intimă din dantelă neagră va impresiona cu siguranță, astfel căpătând și un boost de încredere în sine.

Dantela este unul dintre materialele specific feminine, fiind folosită adesea la ornarea hainelor și a pieselor de lenjerie intimă. La origine, dantelăria este un meșteșug antic ce provine din Italia, mai precis Veneția. Inițial, dantela era folosită pentru înfrumusețarea mănușilor, a eșarfelor sau a pantofilor și era purtată de femeile cu poziție socială. Astăzi o regăsim încorporată în articole vestimentare din ce în ce mai diverse, de la rochii de ocazie până la haine casual, pantofi, lenjerie, pijamale. Asortată corespunzător, aceasta poate fi elementul care definește o ținută și acordă un plus de stil considerabil unui look.

Cu toate acestea, nu foarte multe femei aleg să o includă în outfit-uri de zi cu zi, pe considerentul că este prea extravagantă. În cazul lenjeriei intime însă, dantela este materialul ideal în orice situație. 

Noutăți de toamnă

Colecțiile de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro sunt întotdeauna adecvate anotimpurilor și tendințelor aferente acestora, motiv pentru care cea mai nouă serie de produse este alcătuită din piese confecționate din materiale dantelate sau lucioase. Croielile acestora sunt inedite și nonconformiste, grație accesoriilor de tipul unor benzi elastice sau al corsetelor inserate, în cazul seturilor provocatoare. De asemenea, croielile mulate însoțite de decupaje sexy care pun în valoare formele corpului, în special talia și bustul, devin din ce în mai căutate și se regăsesc în noutățile sezonului.

Accesorizarea cu diverse tipuri de dantelă, în special cea cu modele florale diverse, este des întâlnită la noile articole SevenSins, unele dintre ele fiind realizate integral din dantelă sau tul fin cu accente dantelate. Cu ajutorul acestora, orice femeie poate deveni o apariție atrăgătoare, care surprinde privirea în mod plăcut. Lenjeria intimă adecvată contribuie la creșterea încrederii în propria persoană, iar eleganța pe care o denotă este specific feminină.
 

Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă