23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCele mai stylish ghete Zapatos

Cele mai stylish ghete Zapatos

Chiar si in cele mai mohorate zile de iarna orice femeie isi doreste sa arate stylish, cu un minim de efort, asa ca o pereche de ghete  megacool iti va usura demersul stilistic. A trecut ceva vreme de cand nu am avut parte de așa o paletă puternica de culori propuse pentru incaltamintea toamnei, însă sezonul 2017-2018 surprinde mult la acest capitolul. Toamna s-a instalat în toată regula si a sosit momentul să îți îndrepți atenția către cele mai apreciate modele de ghete ale momentului!

Care sunt ghetele vedeta ale sezonului 2017-2018? Ce nu trebuie sa–ti lipseasca din garderoba in aceasta iarna? Magazinul online Zapatos iti raspunde la toate intrebarile, punandu-ti la dispozitie zeci de modele de ghete, pe care nu trebuie sa le ratezi. Alege acele ghete dama care iti garanteaza confortul si care devin o piesa indestructibila in aventurile tale vestimentare urbane.

Prezentarile de moda au adus in prim plan idei absolut inedite, ghete dama avangardiste, futuriste, military, cowboy sau unele mai cuminti, feminine si chiar elegante. Catrame, sireturi, fermoare metalice, snururi, perforatii, paiete ori blana functioneaza foarte bine in peisajul decorativ al ghetelor toamnei 2017-2018.

Street boots

Poate cele mai cunoscute modele si de altfel si cele mai versatile, asa numitele ghete de strada le poti integra in aproape orice tinuta tomnatica. Poarta-le cu dresuri groase si rochii boho sau tricotate, blugi cu talie inalta si jachete bomber, paltoane military si pantaloni din piele.. your pick! Alege un model din piele, cu talpa cat mai confortabila si mici detalii care vor face cu adevarat diferenta.

Sireturi

Direct coborate de pe catwalk, ghetele cu siret sunt un model foarte asumat prin efectele  de  styling șocante și neașteptate, un fel de tribut adus clasicelor ghete cu siret, dar  tratat într-o cheie extrem de modernă. Sireturile au fost observate in aproape orice colectie pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018 a marilor case de moda, ghetele butucanoase, brutale, cu talpa impozanta si cu sireturi fiind cele  mai ravnite. Trussardi sau Versus au reintrodus o usoara eleganta prin pretiozitatea materialelor folosite, ce imbraca mult mai elegant si fin piciorul. Asa ca poti opta pentru o pereche de ghete cu siret din catifea ce acompanieza effortless orice outfit tomnatic.

Ghete decorate

Ghetele cu diverse aplicatii metalice, cureluse, femoare, nituri au ramas in tendinte, insa in aceasta toamna linia propusa este una  generos de decorata, cu mai multe randuri de curele sau alte aplicatii metalice. Cu alte cuvinte, in aceasta iarna more is more! Experimenteaza, indrazneste si poarta piese autentice, cat mai neobisnuite care sa atraga atentia si sa te scoata din anonimat. O pereche de ghete dama cu nenumarate fermoare metalice poate fi alegerea smart pentru un outfit soft grunge, avand  marele talent de a da o notă cool cam oricărei ţinute urbane.

Alerta de Rosu!

O adevărată declarație fashion o fac ghetele in cea mai aprinsa nuanta de rosu, o veritabila piesă de rezistență în garderoba sezonului rece! Un item care ridica, fara doar si poate, orice tinuta, dar are nevoie de o doză mare de curaj pentru a putea fi purtata in marea de griuri si negru a iernii urbane. Alege-ti favoritele pe zappatos.ro și poartă –le în mixuri cat mai actuale, indiferent de stilul tau vestimentar!

Ghete cu blana

Cristopher Kane si ai lui pantofi decorati cu blana de acum cateva sezone, au declansat o adevarata isterie fashionistica! Blana si accentele de blana pe incaltaminte se regasesc in colectiile tuturor brandurilor de renume, reinventate ingenios in fiecare sezon. Este genul de item pe care ori il iubesti, ori il urasti, si se pare ca din ce in ce mai multa lume il adopta in tinutele urbane.

Pentru toamna 2017-2018 Prada si Monclear propun o iarna vazuta prin culori cat mai aprinse, cand vine vorba de ghetele cu blana! Insertii interesante sau bucati generoase de blana artificiala sau chiar naturala decoreaza ghetele acestei toamne, fiind printre preferatele vedetelor si fashionsitelor din intreaga lume! O talpa comfortabila, accente de blana si diverse curele, determina un design atipic, ingredientul de bază pentru un look de succes.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă