6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCe lenjerie intimă alegi pentru Anul Nou

Ce lenjerie intimă alegi pentru Anul Nou

Seara Noului An este din ce în ce mai aproape, iar legenda spune că pentru a avea noroc tot anul, lenjeria intimă pentru această seară importantă trebuie să fie nouă și în nuanțe seducătoare de roșu.

Acesta este cea mai intensă nuanță din spectrul cromatic și este consacrat ca fiind nuanța pasiunii, a seducției și a delicateții. Fie că este vorba despre roșu aprins, burgundy sau roșu regal, toate aceste nuanțe definesc feminitatea absolută și transformă orice set de lenjerie intimă într-unul extrem de seducător.

Atitudinea pentru noul an trebuie să fie puternică, plină de energie și sexy, iar lenjeria intimă este impulsul de stare de bine de zi cu zi. Fie că este vorba despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante sau corsete îndrăznețe, piesele de lenjerie intimă speciale oferă încredere de sine și un tonus excelent.

Astfel de piese de lenjerie intimă sexy feminine, create din texturi fine precum, dantela cu diverse inserții seducătoare de satin sau catifea sunt propunerile SevenSins.ro pentru acest eveniment.

Aceste piese sunt, deasemenea,  un cadou ideal de Crăciun, dar si pentru seara de Revelion, cand un set rosu va atrage incredere in sine si intr-un an perfect. Propunerile pentru seara dintre ani sunt seturile de lenjerie intimă elegante, alcătuite dintr-un sutien tip balconette, sau bralette, portjartier și dresuri fine, care completează ținuta.

Din punct de vedere cromatic, se recomandă pentru Anul Nou diverse nuanțe de roșu, de la cel deschis, “cireașă”, la cel închis burgundy, alături de inserții fine din dantelă, mătase, catifea sau satin. Îmbinările dintre roșu și nuanțe neutre precum negru, alb sau crem rămân actuale și extrem de rafinate.

O altă propunere  este reprezentată de body-urile sexy, care păstrează tonalitatea nuanțelor de roșu și sunt o adaptare a corsetelor, create să accentueze talia și să ofere imaginea de clepsidră mult dorită de către toate femeile. Așadar, o astfel de piesă de lenjerie intimă este ideală pentru a marca talia sub o rochie tip creion. Texturile alese pentru aceste piese trebuie să fie comode, chiar dacă acestea se mulează, materialul trebuie să fie alcătuit din țesături fine. Body-ul oferă siguranța că liniile corpului sunt conturate și definite, iar talia și șoldurile sunt frumos modelate, conturând o siluetă senzuală.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă