14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCe haine pentru bebelusi trebuie sa ii cumperi copilasului tau pentru anotimpul...

Ce haine pentru bebelusi trebuie sa ii cumperi copilasului tau pentru anotimpul rece (P)

Pentru orice proaspata mamica, oricat de pregatita ar fi, intregirea familiei cu un copilas vine cu multe surprize, provocari si dileme. De la ce mancare trebuie sa ii dai micutului, pana la ce haine pentru bebelusi trebuie sa ii cumperi, tot universul tau ia o noua forma.

De aceea, in ajutorul tau vine Liloo.ro, un magazin online de haine pentru bebelusi si copii, care realizeaza chiar aici, in Romania, articole vestimentare doar din fibre naturale de cea mai buna calitate. De asemenea, din grija pentru cei mici, Liloo foloseste vopsele ecologice pe baza de apa si sisteme de prindere care nu contin metale grele. Absolut toate hainele pentru bebelusi sunt realizate in conformitate cu normele de siguranta in vigoare. Astfel, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru siguranta sau confortul celui mic.

Iata care sunt principalele haine pentru bebelusi pe care ar trebui sa i le cumperi copilasului tau in acest anotimp friguros:

1. Body cu maneca lunga tip helanca (maleta) de culoare azur deschis – 14,98 Lei

Body-ul este un articol vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de haine pentru bebelusi al micutului tau. Modelul de body cu maneca lunga si cu guler tip helanca este potrivit pentru anotimpul rece, deoarece ii confera copilasului tau tot confortul termic de care are nevoie, fara sa il incomodeze. Bumbacul natural de calitate din care este realizat acest body lasa pielea sa respire si combate transpiratia excesiva. Astfel, cel mic se va simti foarte bine atunci cand il va purta.

Gulerul, care se poate purta ridicat sau indoit, tine de cald in zilele si serile racoroase fara sa il jeneze in vreun fel pe copilasul tau. Acest body este foarte usor de imbracat sau de dat jos, datorita sistemului de inchidere cu capse laterale plastifiate, prezent atat pe umar, cat si pe guler. Capsele plastifiate protejeaza pielea celui mic, deoarece nu contin metale grele, nichel sau azoderivati care pot ii provoca alergii bebelusului tau.

2. Bluza cu maneca lunga turcoaz, cu sistem de prindere cu capse – 10,71 Lei

Practica, usor de imbracat si de schimbat gratie sistemului de prindere cu 3 capse in fata, bluza cu maneca lunga pentru bebelusi este fabricata din bumbac de calitate, moale si fin. Acest articol vestimentar face parte din gama de haine pentru bebelusi esentiale in garderoba micutului tau.

Bluza cu maneca lunga si cu capse in fata de la Liloo se poate purta direct pe piele sau pe deasupra unui body sau a unui maiou. De asemenea, poate fi purtata atat in casa, cat si la o plimbare in aer liber. Capsele cu care se inchide sunt de calitate si durabile, avand siguranta ca nu oxideaza si ca nu contin nichel, metale grele sau azoderivati care pot provoca alergii copilasului tau.

3. Pantaloni cu botosei – 9,98 Lei

Din lista noastra de haine pentru bebelusi necesare in anotimpul rece fac parte si pantalonii cu botosei, esentiali in primele luni de viata. Acestia protejeaza pielea fina de factorii externi, permitandu-i in acelasi timp sa si respire. Datorita croielii speciale, pantalonii cu botosei ii permit celui mic sa se miste in voie si sa descopere lumea. Modelul este special conceput pentru a exista spatiu suficient pentru scutec.

Trebuie sa tii cont de faptul ca, in cazul pantalonilor destinati copilasilor de peste 3 luni, se introduce un elastic fin in interiorul benzii de la talie, in timp ce pentru bebelusii mai mici de 3 luni, sustinerea in zona taliei este asigurata doar prin calibrarea materialului. Aceasta este o masura de siguranta menita sa protejeze sanatatea prichindelului tau. De aceea, nu cumpara haine pentru bebelusi cu elastic in talie in primele sale 3 luni de viata si nu desface banda pantalonilor pentru a insera unul.

4. Caciulita violet – 4,05 Lei

O caciulita violet din bumbac moale si fin, disponibila la pretul de doar 4,05 Lei, este perfecta pentru a-l feri pe copilasul tau de curent sau frig pe vremea aceasta. Indiferent daca iesiti la o plimbare prin parc, stati acasa si va jucati sau mergeti in vizita, caciulita violet de la Liloo ii confera tot confortul termic de care are nevoie in fiecare moment. Gratie culorii placute pe care o are, aceasta este potrivita si pentru fetite si pentru baietei.

Uite cum poti cumpara simplu, rapid si cu bani putini haine pentru bebelusi potrivite pentru anotimpul rece, care sa ii mentina celui mic confortul termic in fiecare moment.

Asadar, nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul Liloo.ro si comanda cele mai dragute si mai comode haine pentru bebelusi! Nu vei economisi doar bani, ci si timp pretios pe care il poti petrece impreuna cu cel mic sau cea mica. La comenzile ce depasesc suma de 100 de Lei, primesti transport gratuit prin Posta Romana, iar la comenzi ce depasesc 200 de Lei, ai transport gratuit prin curier rapid. 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă