12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 5 octombrie. Momentul de glorie al racilor este aproape. Ce le-au...

Horoscop 5 octombrie. Momentul de glorie al racilor este aproape. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Momentul de glorie al nativilor din rac se apropie cu repeziciune – vor fi răsplătiți pentru munca lor, iar atitudinea pozitivă a scorpionilor le va aduce o ofertă nouă de muncă. 

Berbec – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Taur – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata. Felicitari, pastreaza acest tonus pentru viitoarele succese!

Gemeni –  Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata. Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii stiu sa se ascunda in spatele unor vorbe mari sau a unei masti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta adevarul, ca macar sa poti elucida unele mistere ambalate in lumini ireale.

Rac – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfecta in orice situatie, mai ales daca ai de a face cu oameni aroganti care nu-si mai incap in piele. Lasa-i pe ei sa se dea mari si fii convins ca valoarea ta se va vedea si va fi apreciata! Atunci vei avea tu motive de mandrie, numai ca tu nu faci atata tam-tam pe seama reusitelor tale. Exista momentele potrivite pentru ca orice lucru sa fie cantarit corect si, chiar daca acum altul, cu mai mult tupeu si mai infatuat din fire, e cu un pas inaintea ta, se va vedea curand ce poate el cu adevarat, si atunci toti laurii iti vor fi inmanati pe merit! Ramai cuminte in banca ta asteptandu-ti momentul de glorie: vine!

Leu – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Duci dupa tine o emotie negativa de care nu te mai poti debarasa, dar exact acest lucru te opreste din elan si nu te lasa sa treci la nivelul urmator intr-o anumita actiune. E vorba de amintiri neplacute, de erori din trecut, de vini pe care nu ti le-ai asumat asa cum se cuvine, de insatisfactii sau frustrari de demult, si le cari ca pe o ghiulea de picior care iti franeaza acum ascensiunea spre ceea ce visezi sa atingi. Este vremea sa arunci o privire inapoi cu realism si responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. Dupa ce-l vei sterge de pe lista ta de restante, te vei simti deodata eliberat de un stres si vei vedea ca lucrurile pot merge din ce in ce mai bine.

Fecioară – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Dorintele tale sunt extrem de puternice si, daca iti pui ceva in cap, ai toate sansele sa materializezi acel gand foarte repede. Detii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e sa-ti doresti, deci gandeste-te bine unde vrei sa ajungi si da-i startul acelui drum catre succesul deplin cat mai repede. Fa tot ce-ti sta in putinta – si poti multe – sondeaza adanc in mintea ta pentru a scoate la lumina noi si noi idei care vor forma o constructie demna de toata lauda. Esti mandru de ceea ce faci, si pentru ca tu ai incredere deplina in planurile tale, reusita e din ce in ce mai aproape. Crede in roadele mintii tale si pune-le la treaba!

Balanță – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Cand toate iti merg de minune, esti mult mai vesel si mai generos si iti place sa impartasesti bucuria cu ceilalti. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le ai la indemana, esti atat de darnic si de bun, incat oferi totul cu inima deschisa. E modul tau de a arata lumii ca esti multumit, ca esti recunoscator pentru tot ce ai primit, o forma altruista de a darui si altora ceva din fericirea ta. Le va face bine si lor aceasta atitudine deschisa, optimista, luminoasa, pentru ca se vor molipsi de la tine de buna dispozitie, de curaj, de determinare si incredere. Esti un exemplu demn de urmat catre fericire!

Scorpion – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Atitudinea optimista pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai buna alegere, ca atare uita de spiritul critic si incepe sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila. Spune da la tot ce ti se ofera, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din directii complet nebanuite si, daca tu le refuzi din start printr-o atitudine inchisa si suspicioasa, practic lasi sansele sa treaca pe langa tine. Trebuie sa fii pe faza, pentru ca se iveste ceva atat de bun la care e nevoie sa spui foarte repede: accept!

Săgetător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!

Capricorn – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

Vărsător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

Pești –  Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Daca tu nu esti foarte convins de propriile tale calitati, priveste-te prin ochii celor care iti sunt alaturi cu iubire. Daca vezi cat de mult te pretuiesc ei, cat de des cauta sa-ti stea in preajma, inseamna ca ei te plac asa cum esti si ar fi bine sa fii si tu la fel de multumit de tine insuti. Nu-ti mai vedea toate defectele in oglinda, cand se vad de la o posta numai lucruri minunate pe care merita sa le evidentiezi. Invata sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa valorifici mai mult ceea ce stii sau poti, pentru ca ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciaza ceilalti la tine, dar tu parca vrei si mai mult! E bine sa doresti perfectiunea, dar spiritul auto-critic depaseste totusi limitele!

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă