14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop 3 octombrie. Racii sunt lăudați la locul de muncă. Ce le-au...

Horoscop 3 octombrie. Racii sunt lăudați la locul de muncă. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Marți, gemenii ar trebui să-și păstreze cumpătul și să privească dincolo de aparențe, în vreme ce nativii din rac vor avea o zi foarte bună la locul de muncă, fiind lăudați de șefii lor. 

Berbec – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Graba si impulsivitatea pot avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare trebuie sa-ti tii sub control tendintele exagerate din orice domeniu. Fie ca esti cam agresiv la volan, fie ca te aprinzi repede in discutiile in contradictoriu. Daca nu te opresti la timp, in limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Esti tentat sa faci un gest incorect, avand impresia ca ti se cuvine, dar dupa ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.

Taur – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe. Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.

Gemeni – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu esti in apele tale, iar problema care te tine astazi pe loc te impinge incet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunti, ci incearca sa cauti dincolo de aparente. Nu ceea ce stii sau ceea ce se vede la suprafata este adevarata valoare a lucrurilor, ci exista ceva mai mult de atat. Criza care te paste astazi este de natura emotionala, pentru ca reactionezi ciudat la problemele care te tin pe loc: lacrimi, panica, izolare, auto-invinovatire.

Rac – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. Nu e un succes propriu, au participat si altii la acest moment si, lucrand impreuna, cot la cot, iata ca ati ajuns la acest nivel care va face pe toti sa fiti mandri. Cea mai mare bucurie va fi in clipa in care seful va va lauda public, dar daca doar unul din voi este cel ovationat, acesta ar trebui sa aminteasca imediat ca reusita a fost comuna. Fara participarea celorlalti nu s-ar fi ajuns aici…

Leu – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

Fecioară – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Ca niciodata, te copleseste teama si nu ai curajul de a spune ce simti sau ce gandesti. Preferi sa ramai discret in banca ta, fara a destainui nimic din secretele tale, pentru ca e mai bine sa reduci marturisirile, mai ales in fata unor persoane care iti ridica semne de intrebare cu privire la bunele lor intentii. Nu o data ai avut incredere in cineva si acesta a profitat de bunavointa ta si a raspandit in targ barfe, de aceea nu vrei sa repeti greseala. Mai bine taci si te invalui intr-o unda de mister decat sa exprimi sincer tot ce simti.

Balanță – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de invatat din contactul cu persoanele cu functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

Scorpion – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Nu fi niciodata atat de sigur ca un lucru, odata ajuns pe un teren aparent stabil, se va mentine asa multa vreme. Oricand poate aparea o surpriza care sa dea peste cap tot echilibrul si sa te oblige s-o iei de la capat cu eforturile depuse pana in acel moment. Asa se poate intampla si azi, cand ceea ce ai construit cu rabdare in ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat in seama. Cu alte cuvinte, trebuie ra ramai in alerta chiar si dupa ce crezi ca ai ajuns la nivelul sperat, pentru ca riscuri pot aparea la tot pasul. Nu te culca pe laurii victoriei ci lupta sa pastrezi ce ai cucerit.

Săgetător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Capricorn – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie. Nu prea iei dragostea in serios, ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele.

Vărsător – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai bine il lasi in apele lui.

Pești – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Vestile legate de viitorul profesional suna foarte serios, de aceea starea generala seamana mai degraba a deprimare si a lipsa de curaj fata de ce ar putea urma. Nu gasesti parca nici un sprijin care sa te ajute sa revii la normal. Exista chiar si riscul de a suferi o mare dezamagire legata de un colaborator cu care ai avut relatii bune inainte, auzi despre o schimbare majora la serviciu sau un esec de proportii in plan profesional, deci ai grija in ce te bagi!

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă