21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 17 octombrie. Balanțele simt că au ajuns la apogeul carierei. Ce...

Horoscop 17 octombrie. Balanțele simt că au ajuns la apogeul carierei. Ce le-au pregătit astrele celorlalte zodii

Marți, balanțele se simt răsplătite pentru munca lor: simt că au ajuns la apogeul carierei lor, iar fecioarele retrăiesc momente speciale din trecut. 

Berbec – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ai multe persoane alaturi, dar cu fiecare trebuie sa te comporti diferit, pentru ca te leaga altceva de ei. Unii iti sunt prieteni intimi si ai incredere sa le impartasesti si cele mai ascunse secrete, convins ca taina va ramane la ei, dar printre ei se poate infiltra si o persoana care nu prea merita increderea ta. Te poate manipula cum ii place pentru a-ti castiga prietenia, dar daca te lasi pacalit de aparentele sale bune intentii, ai putea face si confidente care nu trebuie facute! Discerne cu mai multa atentie ce trebuie sa spui celor din jur, pentru ca unii sunt prea slobozi la gura si transmit mai departe tot ce le destainui.

Taur – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti. Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

Gemeni – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Nu astepta azi miracole, nici intalniri spectaculoase, deoarece solutiile cele mai bune pot aparea in cele mai comune situatii. Pur si simplu treci prin cel mai banal loc pentru a intalni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situatie minora, in aparenta, dar de care depinde viitorul altor actiuni. Norocul vine intr-un ambalaj tern si obisnuit, fara a parea ca are vreo valoare, dar, dupa ce te vei folosi de el, isi vei da seama ca era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru ca par neimportante, ci, dimpotriva, cauta-le pe acestea inaintea celor care ies primele in evidenta!

Rac – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

Leu – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Asteptai cu sufletul la gura un raspuns in care ti-ai pus imense sperante dar, in loc de vestea mult dorita, primesti cu totul altceva. Esti dezamagit si ai tendinta de a le privi pe toate in negru, ca si cum ai fi aduna la un loc toate deceptiile de pana acum. Nu exagera: daca nu ai primit vestea in forma pe care ti-ai imaginat-o, nu inseamna ca nu te poti folosi de ea privind-o dintr-o alta perspectiva. Nu e conform planurilor, dar tot e ceva decat deloc!

Fecioară – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ai ocazia sa treci printr-un loc de care te leaga amintiri foarte placute si de care iti era dor. Poate e o calatorie peste hotare spre care te indrepti si care repeta practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat meeu sa-l refaci candva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localitati in care se afla oameni dragi tie sau care ti-au generat cu mult timp in urma emotii si trairi unice pe care doresti sa le reinvii cu aceasta ocazie. Trecutul revine din nou in atentie.

Balanță – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Cariera ta ajunge intr-un punct de apogeu de care esti foarte mandru, ca si cum ai obtine un loc fruntas intr-o competitie sau ai obtine, dupa eforturi sustinute, un document ce va sta la baza succesului tau profesional de acum inainte. Poate esti la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare si esti foarte multumit de rezultate, si pentru ca ai o patalama la mana, ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara, o functie de raspundere sau un nivel mai inalt in ierarhie. Insista, sansele pot tine cu tine pentru o lansare in forta!

Scorpion – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere. Mai mult, daca asculti si parerile si sfaturile altora despre acelasi subiect, ai primi o multime de informatii pretioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupa. Sfatul zilei este urmatorul: stai si asculta, pentru ca nu le stii, deocamdata, chiar pe toate, dar poti afla detalii interesante!

Săgetător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Cineva iti ofera o informatie care devine de fapt o garantie ca esti pe calea cea buna spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de aceasta confirmare, care suna ca o aprobare, ca un stimulent sa nu te opresti din drum, pentru ca nu mai e mult si vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca lumea te aproba de pe margine si te impinge de la spate sa duci la indeplinire ceea ce ai inceput, semn ca a fost un tel bine ales cu mari sanse de reusita. E o placere sa lupti mai departe cand te stii sustinut in acest fel!

Capricorn – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Nu te poti detasa de o situatie care inca te deranjeaza, dar azi apare o solutie care te-ar putea ajuta sa scapi de aceasta obsesie. Iarta, uita, inchide acel capitol odata pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit in viata ta, dar numai de tine depinde cat de deschis esti la iertare! Situatia prin care treci azi exact asta iti da ocazia: de a te vindeca de o amintire sau o vina pe care o duci dupa tine, de a o rupe cu trecutul, de a intinde o mana spre impacare, chiar daca orgoliul nu te lasa sa le accepti atat de usor, dar merita s-o faci!

Vărsător – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Te preocupa o relatie care nu merge tocmai bine, se vede ca ai asteptat altceva de la o anumita persoana, dar gesturile sale fata de tine sunt mult sub asteptari. Poate ai ridicat cam sus stacheta si celalalt nu poate oferi mai mult de atat, si atunci de tine depinde sa-ti mai ajustezi un pic dorintele fata de acea persoana. Daca mai cobori un pic standardele, ai descoperi ca persoana respectiva are totusi ceva de oferit si care poate compensa lipsurile, dar tu parca tot altceva doresti de la ea… Multumeste-te si cu putin, decat deloc!

Pești – Horoscopesti zilnic? Vino aici!

Apare in preajma ta o persoana ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru ca anima atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viata si mai optimist), ori pentru ca iti ofera un ajutor binevenit intr-un moment culminant. Esti mandru de tovarasia cu aceasta persoana, pentru ca ai ceva de castigat de la el. Ori intervine salvator intr-o problema care te preocupa, ori te bucuri de protectia sa si, alaturi de el, ajungi mai usor la un scop propus.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă