14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTop site-uri folositoare îngrijirii copiilor (P)

Top site-uri folositoare îngrijirii copiilor (P)

Pentru o creștere armonioasă, copiii trebuie să fie sănătoși și să se bucure de joacă. Încă de când sunt la stadiul de bebeluși trebuie să ai în vedere ca aceste două aspecte să se desfășoare corespunzător. Deoarece misiunea de părinte este destul de grea, iată un mic ajutor. Urmărește aceste două site-uri foarte uile în dezvoltarea celor mici:

Servicii dentare destinate copiilor, în clinica Citydent 

Sigilarea dentară este o metodă care previne apariția cariilor, utilizată îndeosebi în stomatologia pediatrică, dar întâlnită și în procedurile stomatologice destinate persoanelor adulte. Ea presupune aplicarea unui strat de sigilant dentar pe întreaga suprafață a dinților copiilor și se numără printre cele mai eficiente metode de a împiedica bacteriile și resturile de mâncare să pătrundă în spațiile dintre dinți. Este de altfel foarte sigură pentru copii fiindcă nu necesită decât șlefuirea suprafeței dentare înainte de aplicare, o procedură mult mai simplă față de tratarea unei carii care deja s-a format. 

De obicei, sigilarea dinților se face la vârste cuprinse între 6 și 12 ani, atunci când începe să apară dentiția permanentă a copiilor. Cu cât vârsta aceasta este mai mică, cu atât este un moment prielnic pentru efectuarea acestei proceduri minim-invazive, deoarece cariile încă nu au apărut. Dacă, totuși, există așa numitele carii de debut, ele se curăță în prealabil iar apoi se poate realiza sigilarea. 

Citydent este una dintre cele mai bune clinici care oferă asemenea servicii pentru cei mici, asigurând cele mai bune condiții. 

Educlass.ro, magazinul de jucării pentru bebeluși 

Copiii sunt cei pentru care jucăriile nu sunt niciodată suficiente. La bebeluși, ele au rolul de a-i ajuta să se obișnuiască mai repede cu mediul care îi încojoară, având un rol important în tot acest proces de adaptare a celui mic.

Jucăriile pentru bebeluși sunt confecționate din materiale speciale, moi, care nu sunt toxice. De asemenea, sunt foarte colorate și animate, în vederea stimulării imaginației. La fel, jucăriile care produc zgomote sau cele luminoase sunt extrem de potrivite pentru ei, deoarece le captează atenția și chiar îi liniștesc pe cei mai agitați. 

Jucăriile nu vor lipsi nici când vine momentul băiței, animăluțele colarate din plastic moale fiind opțiunile adecvate în această situație. 

O altă categorie de jucării pe care trebuie să le aibă un bebeluș sunt cele pentru dentiție. Ele ameliorează durerile provocate de apariția primilor  dințișori și îl liniștesc pe copil. Completează tot acest arsenal cu CD-uri sau DVD-uri educative, cu diverse cântecele și poezioare, care să îi confere bebelușului un somn odihnitor. 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă