Declaraţia surprinzătoare a Ecaterinei Andronescu despre căsătoriile homosexuale

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu nu vede cu ochi buni ideea legalizării căsătoriilor între homosexuali pentru că, a continuat Adronescu, lumea s-ar sfârşi dacă oamenii nu ar mai procrea. ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.05.2013 - 08:09

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu nu vede cu ochi buni ideea legalizării căsătoriilor între homosexuali pentru că, a continuat Adronescu, lumea s-ar sfârşi dacă oamenii nu ar mai procrea.

Întrebată dacă este de acord cu căsătoriile între homosexuali, vicepreşedintele PSD a explicat pentru pesurse.ro că, deşi respectă libertatea de decizie a fiecăruia, menirea oamenilor pe Pământ este să asigure continuitatea generaţiilor viitoare.

Citeşte şi PREMIERĂ: Decizia Curţii Europene de Justiţie în cazul Becali schimbă legislaţia antidiscriminare din UE

„Pe de-o parte, respect drepturile omului, ştiu că libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în acelaşi timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, trebuie să asigurăm generaţiile viitoare şi lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbaţi şi femei. De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înţelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult. Personal, nu cred că aceasta este o soluţie, deşi sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ”, a declarat vicepreşedintele PSD.

Citeşte şi Asociaţia Accept consideră "ruşinoasă şi regretabilă" decizia CNCD în cazul Haşotti

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...