21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCinci lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei...

Cinci lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei singure

Atunci când o femeie nu este implicată în nici o relație, cei din jurul ei au tendința să considere acest lucru o problemă ce trebuie rezolvată. Astfel, încearcă să  îi vină în ajutor cu diverse sfaturi, pe care, insă, este bine să le evităm, potrivit Huffington Post.

Iată cinci lucruri care nu trebuie spuse unei femei singure:

1. ’’ De ce ești încă singură?’’

Aceasta este genul de întrebare la care persoana în cauză cu siguranță nu știe ce să răspundă. Chiar dacă, de multe ori, poate ascunde un compliment (’’Cum de o persoană cu atât de multe calități este singură?’’), mai bine îi spui direct ceea ce crezi.

2. ’’El este cel care pierde’’

Chiar dacă pare o afirmație care ar putea încuraja o femeie singură, nu este! Poate, pentru o secundă,  o va face să se simtă bine. Dar apoi se va gândi că, atâta timp cât nu are un partener pentru a ieși în oraș, pentru a merge la o nuntă sau într-o vacanță , ea este cea care pierde.

3. ’’Cred că ceasul tău biologic a început să ticăie’’

Nu poți ști când își dorește cu adevărat o femeie să devină mamă. Și chiar și așa, nu este ceva ce te privește pe tine. Nu îi spune asta unei femei singure, este o chestiune privată.

4. ’’Ești prea pretențioasă’’

De obicei, acest lucru îl spun doar persoanele care nu cunosc cu adevărat problema. Dacă două persoane singure se întâlnesc, nu înseamnă că se și potrivesc. Criteriile dupa care o femeie își alege un partener sau motivele care au determinat-o să pună punct unei relații sunt diverse.

5. ’’Trebuie să ieși mai mult’’

Nu-i spune unei  femei singure că nu-și găsește un partener pentru că nu străduieste suficient. De obicei, ele fac multe eforturi și ies în oraș cu prietenii, dar asta nu înseamnă că ’’alesul ’’ e atât de ușor de găsit. Mai mult, cercetările în acest domeniu arată că 63% dintre cuplurile căsătorite s-au întâlnit în cercuri comune de prieteni și nu prin intermediul ieșirilor în oraș.

Așadar, în loc să spui lucuri nepotrivite, pur și simplu, scoate-ți prietena în oraș, dacă vrei să o vezi fericită.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă