15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialCadouri benefice pentru sănătate, potrivite pentru femei (P)

Cadouri benefice pentru sănătate, potrivite pentru femei (P)

Cu ocazia zilei de 8 Martie, femeile trebuie să fie răsfățate cu cele mai impresionante daruri. Cadourile clasice care se oferă de obicei în această sunt fie articole vestimentare, fie ședințe de SPA sau flori. 

Pentru că o femeie, pentru a fi frumoasă și fericită, trebuie să fie în primul rând sănătoasă, oferă-i un tip de cadou care să îi fie benefic în acest scop:

Ciorapi de compresie 

Pantofi cu toc înalt sau alte tipuri de încălțăminte incomodă au efecte negative asupra sănătății doamnelor. În timp, acestea provoacă dureri de spate, umflarea picioarelor și modifică postura coloanei vertebrale. Tot din cauza pantofilor mult prea înalți, femeile sunt predispuse și la alte afecțiuni care apar la nivelul membrelor inferioare, cum ar fi varicele. 

Pe de o parte extrem de dureroase, ele sunt totodată și extrem de inestetice, fapt care prezintă un foarte mare grad de disconfort și chiar neîncredere pentru femei. O pereche de ciorapi de compresie poate preveni această problemă și sunt în același timp un cadou adecvat pentru doamne de orice vârstă.

Implant dentar 

Zâmbetul unei femei este cea mai frumoasă bijuterie pe care aceasta o poate purta. Pentru a avea o dantură perfectă, fă-i cadou o vizită la medicul stomatolog. Un implant dentar, un tratament de albire a dinților, poate fațete dentare? 
Dentistul este cel mai în măsură să decidă ce anume trebuie făcut pentru ca zâmbetul ei să fie impecabil. De asemenea, tot el va stabili dacă sunt necesare măsuri suplimentare de îngrijire a dinților și se îi va oferi sfaturi prețioase în acest sens. 

Primăvara este anotimpul fericirii. Ai grijă de zâmbetul ei prin intermediul Clinicii Trident!

 

Cele mai citite

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă