7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialModificări în circulația trenurilor, după incidentul feroviar de la Țăndărei

Modificări în circulația trenurilor, după incidentul feroviar de la Țăndărei

UPDATE 17.00: Traficul feroviar închis sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei, a fost reluat pe un fir, în jurul orei 15.30, pentru trenurile cu tracţiune Diesel, a informat CFR Călători.

Potrivit sursei citate, de la ora 15:23 a fost redeschisă pe un fir circulaţia trenurilor cu tracţiune Diesel între Murgeanca – Ţăndărei, astfel că pasagerii garniturilor R 8224 Constanţa – Buzău, R 8223 Buzău – Constanţa şi IR 1971 Constanţa – Galaţi nu vor mai fi transbordaţi cu mijloace auto


Circulația feroviară pe linia Țăndărei – Murgeanca este în continuare închisă, astfel că la trenurile cu plecare din Constanța și Buzău și care au ca destinație finala Buzău, Constanța și Galați, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloace auto între Movila – Murgeanca și retur, informează CFR Călători.

Astfel, trenul Regio 8224 Constanta (plecare 16.08) — Fetești (plecare 18.02) — Movila — Țăndărei — Murgeanca — Buzău va circula până la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Murgeanca — Buzău.

Similar, trenul Regio 8223 Buzău (plecare 16.20) — Murgeanca — Țăndărei — Movila — Fetești — Constanța va circula până la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Movila — Constanța.

De asemenea, trenul InterRegio 1971 Constanța (plecare 18.35) — Fetești (sosire 19.48) — Movila — Țăndărei — Murgeanca — Galați va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca — Galați.

Pe de altă parte, ca urmare a închiderii circulației în stația Tăndărei, trenul Regio 8036 Constanța — Fetești (plecare 13.24) — Țăndărei (sosire 13.59) este anulat pe distanța Țăndărei — Fetești; iar trenul Regio 8571 Țăndărei (plecare 14.59) — Fetești (sosire 15.34) este anulat pe întreaga distanță.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

Circulația feroviară este închisă în stația Țăndărei după ce două vagoane din compunerea unui tren de marfă, încărcate cu combustibil lichid, s-au răsturnat, sâmbătă dimineața, la intrare în stația Țăndărei. Echipele de intervenție (ISU și CFR SA) aflate la fața locului intervin pentru ridicarea vagoanelor răsturnate iar circulația feroviară rămâne închisă până la degajarea liniei.

 

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă