5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialMiros neplacut in casa? Iata cum poti scapa de el

Miros neplacut in casa? Iata cum poti scapa de el

Ai simti miros urat in casa ta si nu ai idee care este sursa de unde vine sau cum sa scapi de el? Ei bine, mirosurile neplacute din locuinta pot avea numeroase surse de la care pot sa vina.

Atunci cand in toata locuinta ta pluteste o mireasma placuta, un miros care sa te cheme pur si simplu sa intri in ea, parca altfel de simti cand stii ca urmeaza sa te intorci acasa de la servici. Un miros placut in casa ne ajuta sa ne relaxam mai mult, ne stimuleaza simturile olfactive si ne fac sa fim chiar si mai fericiti.

Din pacate, la un moment dat si fara sa ne dam seama, mirosul neplacut poate sa ne invadeze locuinta. In unele situatii el dispare de la sine (existand insa riscul ca mai tarziu sa-si faca din nou simtita prezenta), insa in altele acesta persista, lucru care devine destul de enervant odata cu trecerea timpului. Poti insa scapa de aceste mirosuri neplacute daca stii sa urmezi niste sfaturi simple, pe care ti le vom da in cadrul acestui articol.
 
Un prim pas pe care tu il vei face va fi sa „inspectezi” cu atentie baia. Iar asta pentru ca sunt sanse foarte mari ca mirosurile neplacute sa vina de aici. Chiar daca mentii aceasta parte a locuintei tale foarte curata, tot exista posibilitatea de a te lovi de mirosuri neplacute. Verifica in primul rand daca toaleta este corect igienizata, iar asta pentru ca o curatare deficitara poate duce cu timpul la aparitia unui miros deloc placut. Foloseste produse care sa fie si parfumate, pe langa eficienta lor de a omora bacteriile, si ai grija sa cureti foarte bine inclusiv garniturile vasului de toaleta si capacul.

Mai multe detalii puteti citi pe Casa Mea, AICI.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă