21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialBUCHAREST DESIGN CENTER promovează designul românesc de produs la târgul Expo Casa...

BUCHAREST DESIGN CENTER promovează designul românesc de produs la târgul Expo Casa Mea 2013

Preocuparea pentru design şi inovaţie sunt semne ale evoluţiei unei ţări. Pentru că suntem convinşi că produsele cu design bun sunt mai competitive şi pentru că alegerile publicului român au devenit din ce în ce mai sofisticate, Expo Casa Mea 2013 şi BUCHAREST DESIGN CENTER organizează în cadrul târgului salonul “Design made in RO” în cadrul căruia publicul larg dar şi cel specialist pot intra în contact direct cu creaţiile a peste 20 de designeri de obiect.

Peste 50 dintre cele mai frumoase obiecte de mobilier interior, mobilier urban, obiecte de iluminat în forme şi din material excentrice vor fi prezente astfel, în perioada 16-19 mai 2013 la Romaero Băneasa, în cadrul Expo Casa Mea 2013 – Târgul Internaţional de material de construcţii, finisaje, soluţii de renovare şi decoraţiuni pentru locuinţe.

O initiativă tip “cluster”, BUCHAREST DESIGN CENTER este puntea de legătură între designerii români, marile branduri şi producători de design internaţional, organizaţiile internaţionale de profil, cumpăratorii produselor româneşti de design, mediul de afaceri şi mass – media.

Medien Holding: Portofoliul său include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră Academia Caţavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Căminul”, „Casa Mea”, „Domus” şi „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte şi echipamente”, site-ul www.casamea.ro şi emisiunea tv “Căminul de 5 stele”), www.bebelu.ro, Manager Express, revista care creşte şi conduce oameni, şi www.managerexpress.ro, www.modista.ro, tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agenţia de comunicare, branding şi corporate media Corporate Media Publishing, Medien Events şi Medien Conferences.

Nexidian International, cu dl. George Cojocaru revine în industria târgurilor alături de o echipă de top manageri cunoscuţi, care, au organizat cu succes manifestări expoziţionale la ROMEXPO, în ţară şi în străinătate.

EXPO CASA MEA 2013
Împreună, putem construi casa de vis a românilor!

www.expocasamea.ro

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă