15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial(P) Economisirea apei in casa se poate face printr-o metoda simpla: schimbarea...

(P) Economisirea apei in casa se poate face printr-o metoda simpla: schimbarea bateriilor de baie si bucatarie

Intr-o perioada in care economisirea resurselor consumate de populatie este in crestere, apar tot mai multe solutii eco. Unele sisteme transforma energii regenerabile in energie electrica pentru locuinta, iar altele fac economii la cheltuielile din casa.

Apa, curentul electric sau caldura sunt cateva cheltuieli la care se pot face economii cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. Astazi vom vorbi despre beneficiile utilizarii unor baterii de baie si bucatarie de ultima generatie, marca Ideal Standard de la GQS Bathrooms, care ajuta la reducerea consumului de apa si energie.

Pentru a reduce vizibil consumul de apa si energie, bateriile de baie au integrate tehnologii noi aparute pe piata. Fiind termostatice, ele va permit sa personalizati usor si rapid temperature apei dorite si puteti seta un maxim de siguranta de 40°C pentru a nu face risipa. Acest lucru va v-a face sa consumati mai putina apa ca de obicei, pretul facturilor de la apa calda si apa rece scazand simtitor.

Alte baterii de baie au implementată tehnologia Click, prin care debitul de apă este redus până la 50% atunci când mânerul bateriei este până la jumătate. El poate fi marit bineinteles, pana la maxim, atunci cand este nevoie.

Pentru a va reduce direct consumul de apa, puteti instala si un limitator de debit la lavoar. El va putea reduce debitul de apa cu 5 până la 8 litri/ minut.

Majoritatea bateriilor includ din productie un limitator de debit de 5 litri pe minute. Prin simpla inlocuire a bateriei vechi, veti folosi cu mult mai putina apa, livrata la temperature setata de dumneavoastra.

Dar bateriile Ideal Standard nu sunt singurele care ajuta la economisire. Si vasele de toaleta, daca sunt conectate corect la sistem, pot sa reduca consumul de apa din locuinta.

GQS Bathrooms, firma care distribuie aceste produse de calitate, are ca si furnizori firme cu o istorie vasta in acest domeniu precum Grohe, Kludi sau Duravit, care incearca sa se foloseasca de tehnologiile aparute pana acum pe piata sau care incearca sa gaseasca noi metode inteligente pentru economisirea de apa si energie in locuintele dumneavoastra.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă