14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și totodată unul dintre cele mai puternice brand-uri românești din zona business-urilor HoReCa și nu numai, anunță un nou parteneriat cu brandul de lactate LaDORNA.

Începând cu această lună, laptele folosit în cele 65 de cafenele to go din București și din țară, va fi furnizat de către LaDORNA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lactate produse în România. Filosofia din spatele brand-ului 5 to go este de a folosi și promova pe cât posibil producători, distribuitori și antreprenori locali pentru a ajuta creșterea industriei românești și de a oferi clienților un produs 100% românesc.

După o introspecție atentă asupra pieței producătorilor locali de lactate, am decis să colaborăm cu LaDORNA, un brand românesc, la fel ca și 5 to go, care îndeplinește un lung șir de criterii pe care noi doream să le bifăm pentru a reuși să oferim produse de o calitate superioară. Pentru o băutură precum caffe latte sau cappuccino, calitatea laptelui este esențială, atât pentru procesul de preparare cât și ca element dominant în structura costului de producție, iar în LaDORNA am găsit un partener solid, împreună cu care am construit mix-ul perfect între produs, preț și calitate.” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

În prezent, în cele 65 de locații, produsele pe bază de lapte și cafea sunt cele mai vândute,

drept pentru care 5 to go si LaDORNA au de acum înainte misiunea de a se ridica la standardele clienților, clienți ce devin de la un trimestru la altul mai numeroși. Cel mai recent raport intern reliefând un număr de aproximativ 220 000 de clienți/lună, iar aproximativ 80% dintre băuturile pe bază de cafea vândute fiind băuturi în a căror compoziție intră laptele, cald sau rece.

Parteneriatul cu LaDORNA este unul strategic, gândit pentru o perioadă medie și lungă de timp, 5 to go preconizând o dublare a numărului de locații în următoarele 24 de luni. Până la sfărșitul anului curent, lanțul de cafenele va consemna 70 de unități, urmând ca până la finalul anului 2018, numărul cafenelelor 5 to go să se apropie de 100.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă