15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechProductia de piese auto pentru vehicule - analiza si prognoze

Productia de piese auto pentru vehicule – analiza si prognoze

Un mic clasament al regiunilor producatorilor .

Asia Pacific a fost cea mai mare regiune de pe piata mondiala a productiei pentru piese auto, ea reprezentand mai bine de 41% din piata in 2019.

Europa de Vest, cu 26% din piata mondiala a productiei de piese pentru autovehicule, a fost a doua cea mai mare regiune.
Africa a fost regiunea cu ponderea cea mai mica pe piata mondiala a producatorilor de piese pentru autovehicule.

Producatorii de autovehicule se reorienteaza

Producatorii de autovehicule, produc motoare care garanteaza economia de combustibil si performante mai mari. Motoarele cu combustie eficienta cresc economia de combustibil a autovehiculelor si permit producatorilor de vehicule cu motor sa respecte normele de emisie ale mai multor guverne de stat si nationale din intreaga lume.

Producatorii de motoare se reorienteaza si ei

Producatorii de motoare, se reorienteaza catre tehnologii precum aprinderea avansata, injectia directa de combustibil, sincronizarea variabila a supapei si transmisia avansata. Acest lucru reduce dimensiunile motorului si creste puterea acestuia.

De exemplu, in decembrie 2016, producatorul auto Toyota a lansat noi motoare bazate pe Toyota New Global Architecture (TNGA) pentru benzina standard si vehicule hibride. In prezent, se preconizeaza ca motoarele pentru autovehicule bazate pe TNGA vor oferi o economie de combustibil de pana la 20% si cresterea puterii motorului cu pana la 10% in comparatie cu motoarele Toyota deja existente.

Caracteristicile pietei de piese auto – raport global

Caracteristicile pietei, dimensiunea, cresterea, segmentarea, defalcarile regionale, peisajul competitiv, cotele de piata, tendintele si trategiile de pe aceasta piata, toate influenteaza raportul global al producatorilor.

Acest raport urmareste si cresterea istorica si prognoza pietei dupa geografie. Totodata, el plaseaza piata in contextul global, comparand-o cu alte piete.

Utilitatea raportului global al producatorilor de piese pentru masini

Sectiunea privind caracteristicile pietei al raportului, defineste si explica piata de piese autovehicule, oferind o imagine despre marimea pietei. Ea acopera atat istoricul cresterilor, cat si prognoza pentru viitor. Factorii externi care influenteaza si controleaza cresterea pietei, sunt, in primul rand, soferii si restrictiile impuse de normele noi adoptate pentru protectia mediului.

Segmentarea pietei de piese auto

Defalcarea regionala pe tari, ofera valori importante si o analiza interesanta a pietei din fiecare areal geografic. Totodata, astfel se creeaza posibilitatea de a compara dimensiunile pietei in functie de geografie, istoricul cresterii si prognozele.

Aceasta statistica acopera toate regiunile, tarile dezvoltatre cheie si pietele emergente majore. Ea permite comparatii care tin cont de economia tarii si de populatie si ofera o metode de a analiza si a observa modul in care este influentata industria pieselor auto.

Peisajul competitiv ofera o descriere valoroasa a cotelor de piata si o descriere a companiilor de top.

 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă