6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialYahoo Mail a picat, timp de câteva ore, în întreaga lume. Problema...

Yahoo Mail a picat, timp de câteva ore, în întreaga lume. Problema tehnică a fost remediată, într-un timp record, după mai multe plângeri ale utilizatorilor serviciului oferit de gigantul Yahoo

Serviciul gratuit de poştă electronică oferit de gigantul Yahoo a suferit, joi, o întrerupere a  funcţionării. Internauţii din întreaga lume s-au confruntat cu aceste probleme tehnice, iar serviciul down detector.com a monitorizat situaţia, menţionând că serviciul de email a căzut de la ora locală 1:06 AM ES.

Utilizatorii Yahoo Mail au fost rugaţi să raporteze dacă se confruntă cu această problemă, mesajele venind din SUA, România, Irlanda şi Italia, etc.

În momentul redactării acestei ştiri, erorile Y!Mail persistă. 

Începând cu anul 2009, Yahoo! Mail servește peste 280 milioane de utilizatori. În prezent, este cel mai mare serviciu de poștă electronică online, cu cel mai mare număr de utilizatori, urmat imediat de către competitorul său, Windows Live Hotmail.

Din anul 2008, Yahoo! a început să ofere spațiu de stocare nelimitat pentru e-mail-uri atât utilizatorilor serviciului comercial Yahoo! Mail Plus, cât și utilizatorilor neplătitori.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă