Site-uri web de „sharing” şi după moarte

de Andra Munteanu , 15 iunie 2014

DeadSocial este un serviciu online care îţi permite să devii nemuritor în lumea digitală, chiar și după ce viața ta fizică se termină. Dacă ţi se pare tulburător gândul că profilurile tale de Facebook, Twitter și alte pagini de social media ar putea rămâne active după moartea ta, ca relicve digitale ale vieţii tale, DeadSocial ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

Acest serviciu online gratuit permite utilizatorilor să uploadeze un număr nelimitat de mesaje, statusuri, mesaje audio, fotografii şi videoclipuri care vor putea fi distribuite pe DeadSocial, cât şi pe paginile tale Facebook, Twitter şi LinkedIn după trecerea ta în nefiinţă. Utilizatorii pot controla momentul exact când fiecare mesaj sau fişier va fi postat, în orice dată până la 999 de ani în viitor.

Raţionamentul din spatele serviciului DeadSocial este că acum, când oamenii îşi petrec o parte substanţială din viaţă in mediul virtual, şi-ar putea dori să îşi organizeze şi să deţină control total asupra conţinutului digital care va rămâne în urma lor după ce mor.

DeadSocial este întreprinderea socială care te ajută să te pregăteşti online pentru moarte. Serviciul permite oamenilor din întreaga lume să creeze o serie de mesaje de "la revedere".

"Acesta vă permite să vă sporiţi amintirile, să vă extindeţi relațiile și să creaţi memorii de valoare pentru cei care sunt încă în viață", explică creatorul site-ului, James Norris, care a luat în serios aspectul emoțional al aplicației; echipa sa s-a consultat cu un medic specializat în îngrijirea persoanelor aflate la sfârşitul vieţii.

Acest serviciu online gratuit permite utilizatorilor să uploadeze un număr nelimitat de mesaje, statusuri, mesaje audio, fotografii şi videoclipuri care vor putea fi împrăştiate pe DeadSocial. Utilizatorii pot controla momentul exact când fiecare mesaj sau fişier va fi postat, în orice dată până la 999 de ani în viitor.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design