Instagram securizează conturile utilizatorilor

de Carla Popa , 17 februarie 2016 - stire actualizata la ora 23:47, 17 februarie 2016
Instagram securizează conturile utilizatorilor

Platforma digitală Instagram introduce noi funcţii de autentificare pentru îmbunătăţirea securităţii conturilor utilizatorilor, astfel încât acestea să nu mai poată fi sparte de hackeri, transmite Agerpres. Până acum pentru logarea pe conturile de pe Instagram era nevoie doar de nume de utilizator şi parolă. Acest lucru se schimbă astăzi, odată ce Instagram începe să introducă autentificarea în doi paşi, a declarat un purtător de cuvânt al Instagram pentru The Verge. 

Conform articolului publicat în ediţia online de marţi, acest lucru presupune ca utilizatorul să introducă numărul de telefon mobil propriu pe care primeşte ulterior de la Instagram codul de acces cu care se poate autentifica pe reţeaua de socializare. Astfel, pentru accesarea unui cont pe Instagram, telefonul mobil devine un element indispensabil. 

Până acum, conturile de pe Instagram ale mai multor vedete, printre care Taylor Swift şi Kris Jenner, au fost accesate ilegal de hackeri şi au fost blocate temporar. 

Instagram a fost cumpărat de Facebook în aprilie 2012 pentru un miliard de dolari. Reţeaua socială a introdus posibilitatea autentificării în doi paşi în urmă cu cinci ani.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design