Gmail și alte servicii oferite de Google au probleme tehnice în momentul lansării noului iPhone

de Mihai Diac , 12 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 22:17, 12 septembrie 2017
Foto: Arhivă

Unele servicii oferite de compania Google, inclusiv Gmail și Google Calendar, au probleme tehnice marți, chiar în momentul în care se lansează noul model iPhone, scrie businessinsider.com.

Din cauza acestor probleme, anumiți utilizatori nu își pot accesa mesajele de e-mail.

Problema a fost semnalată inițial în momentul în care milioane de oameni se pregăteau să vizioneze evenimentul de lansare a noului iPhone.

Gmail, Calender, Google Drive, Google Docs și  Google Sheets suferă întreruperi parțiale, iar cei mai afectați utilizatori par a fi cei de pe coasta estică a Americii, din Europa Centrală și din Japonia.

Comentarii

  • lilian nikky

    16 septembrie 2017 15:58

    Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail drsagurusolutionsgmail.com sau whatsapp 2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.1 LOVE SPELL2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX3 FRUCTE DE FEMEI4 PROMOȚIE SPELL5 SPELL DE PROTECȚIE6 SPELL BUSINESS7 SPELL GOOD JOB8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design