VIDEO Apple își prezintă cel mai nou produs, controversat chiar dinainte de lansare: iPhone X

de Mihai Diac , 12 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:45, 12 septembrie 2017
Foto: youtube

Compania americană Apple își prezintă oficial, marți, noul telefon iPhone X.

Numele acestui model, cel mai performant din 2017, a fost ales ca un omagiu pentru cei zece ani care au trecut de la apariția primei versiuni de iPhone.

Potrivit informațiilor anterioare lansării, noua generație de telefoane Apple urma să fie numită  iPhone X sau iPhone 10 sau iPhone X Edition.

Noul iPhone va fi comercializat din luna octombrie 2017 și va fi cel mai scump telefon din toată istoria acestor produse.

Loading...

Comentarii

  • costica

    12 septembrie 2017 20:20

    FI INTELIGENT SI GANDESTE PENTRU VIITOR SANSA TA ESTE AICI!INTRA SI VEZI!CAND AFACEREA VA AJUNGE DEPARTE O SA REGRETI!AI SCAPAT TRENUL SI NU STI CAND VINE ALTUL!?Te provoc sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani din confortul casei si bucura-te de prosperitate! LINK httpswww.youtube.comwatch?v=l423jWxz6t8Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani si in timpul liber! Sistemul lucreaza automat 24 din 24!Suntem o echipa de viitor!Cea mai mare provocare te asteapta cu aceasta afacere la domiciliu, simpla dar de mare viitor! IN CURAND NE EXTINDEM CU SISTEMUL SI PE PIATA MONDIALA!?httpimdsistem.rowp-login.php?action=registerref=40INFO LA pacurarucostica1963gmail com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design