Americanii tânjesc după internetul din România

de Carla Popa , 03 martie 2016 - stire actualizata la ora 19:05, 03 martie 2016
Americanii tânjesc după internetul din România

Senatorul Bernie Sanders, participant în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la alegerile prezidențiale, a criticat miercuri viteza redusă la Internet de care beneficiază americanii făcând o comparație între America și România, informează RIA Novosti, citată de Agerpres.

"Accesul la Internet de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru zonele rurale din America să fie contectate și să facă afaceri cu restul lumii. Astăzi, oamenii din București, România, au o viteză mai mare la Internet decât majoritatea celor din SUA", a declarat Bernie Sanders într-un mesaj publicat pe pagina sa de Twitter, adăugând că acest lucru este "inacceptabil și trebuie să se schimbe".

Potrivit clasamentului Internet Net Index realizat de Ookla, pe baza datelor colectate în decembrie 2014. România se află pe locul al patrulea în topul țărilor cu cea mai mare viteză de Internet în bandă largă, cu o viteza de descărcare de 60,2 megabiți pe secundă (Mbps). Pe de altă parte, Bucureștiul este orașul din România cu cea mai mare viteză de Internet (80,38 Mbps), capitala situându-se pe locul 14 din 158 de centre urbane luate în calcul de Ookla.

Comentarii

 • Dan Motica

  13 martie 2016 15:43

  Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar part-time sau 285 euro lunar full-time, acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email munca-online-de-acasahotmail.com

  raspunde comentariului
 • John M.

  04 martie 2016 6:34

  Iar romanii tanjesc dupa sistemul lor de justitie.

  raspunde comentariului
 • Mihai-Canada

  03 martie 2016 19:46

  Tînjim mai repede la costuri decît la vitezâ ! Un internet de mare vitezâ costâ 40USlunâ. Nu mai vorbesc de telefoanele celulare...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design