12 milioane de dolari pentru un simplu mesaj pe Twitter, în contul vedetei Oprah Winfrey

de Carla Popa , 28 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 23:58, 28 ianuarie 2016
(Foto: Reuters)

Celebra realizatoare şi producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey, cunoscută şi pentru succesul ei în afaceri, a înregistrat recent un nou record: a câştigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relatează joi ziarul belgian ''Le Soir'', citat de Agerpres

Ducând de mulţi ani o luptă - promovată şi cunoscută la nivel planetar - cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit ''Weight Watchers'' şi îşi difuzează comentariile legate de această experienţă pe reţelele sociale, unde are milioane de fani. 

Deţinătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marţi, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunţa că a pierdut 12 kilograme deşi nu a renunţat la pâine. "Aceasta este o mare bucurie pentru mine'', a mărturisit ea, subliniind că este o mare amatoare de pâine. 

Rezultatul imediat a fost că acţiunile la bursă ale firmei ''Weight Watchers'' au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %. Totodată, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziţiona 10 % din acţiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-şi păstreze silueta. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design