16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Office Lens, sau cum poți să-ți transformi smartphone-ul într-un scaner portabil

VIDEO: Office Lens, sau cum poți să-ți transformi smartphone-ul într-un scaner portabil

Microsoft divizia de smartphone-uri și device-uri mobile șochează din nou prin intuitivitate și inovație. După ce a semnat un acord strategic cu Samsung cu privire la preinstalarea unor aplicații Office pe telefoanele Samsung Galaxy S6 și S6 EdgeMicrosoft a anunțat aplicația Office Lens atât pentru iPhone cât și pentru Android, informează support.office.com.

Dacă aplicația era disponibilă doar pe Windows Phone, noul pas arată clar tendința companiei de a se apropia de segmentul Android și iOS.

Microsoft Office Lens folosește camera de pe spatele telefonului drept scanner într-un mod revoluționar. Poți scana fotografii, tablouri, panouri publicitare, hârtii scrise sau tipărite iar partea interesantă este că după ce le scanezi poți salva informațiile scrise direct pe telefonul tău sau poți apela numărul de telefon care apare în imagine.

Practic, cu Microsoft Office Lens poți scana cărţi de vizită şi importa informaţiile de care ai nevoie în aplicația de contacte. Mai jos o demonstrație video.

</p>

Cele mai citite

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă