12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPokemon Go. Protejează-ţi corpul când pleci la vânătoare

Pokemon Go. Protejează-ţi corpul când pleci la vânătoare

Dacă joci Pokemon Go nu poţi la fel de atent ca de obicei pe unde mergi. Poate picioarele îţi sunt obosite, poate ai chiar bătături, poate eşti ars de soare, dar nu-l poţi lăsa pe Pikachu să scape, scrie The Verge. Aşa că, înainte de a pleca la vânătoare pe Pokemoni, ia câteva măsuri pentru a-ţi asigura protecţia corpului.

Asigură-te că porţi încălţăminte adecvată. Ia-ţi o pereche de pantofi mai sport, care nu te strâng şi nu te rod.

Nu folosi şosete din bumbac 100% pentru că absorb umezeala şi se usucă greu, ţinându-ţi picioarele într-un mediu umed. În plus, riscul de a face bătături este mai mare dacă picioarele sunt umede.

Citeşte şi VIDEO+FOTO. Pokemon Go se apropie de România

Foloseşte loţiune de protecţie solară. Aplic-o cu 15 minute înainte de a pleca din casă. Şi nu-ţi uita ochelarii de soare şi şapca sau pălăria, care te protejează de razele solare. Cu toate acestea, ar fi bine să nu ieşi din casă în mijlocul zilei, când este caniculă. Vânătoarea de pokemoni poate aştepta un moment mai prielnic.

Nu uita să-ţi iei medicamentele pentru alergii, dacă ai astfel de probleme.

Cât eşti pe terenul de vânătoare, ai grijă să bei apă, pentru a nu te dezhidrata.

Fii atent la ce te înconjoară. Nici un Pokemon nu merită riscul de a suferi un accident rutier. Dacă ştii că ai tendinţa de a fi hiper-focusat pe prinderea prăzii, porneşte la vânătoare într-o parcare sau un parc sau orice alt tip de zonă fără trafic.

Citeşte şi FOTO+VIDEO. Pokemon Go scoate şi câinii la plimbare

Când te întorci acasă, fă puţin stretching, pentru a relaxa muşchii obosiţi. Aceste exerciţii te vor scăpa de durere. Poţi folosi şi alte remedii pentru durerile musculare, cum ar fi unguentele reaxante.

Dacă nu ai fost prea atent la vânătoare şi ţi-ai sclintit o gleznă, de exemplu, pune repede gheaţă pe locul cu pricina. Dacă ai mâncărimi, zona se calmează cu apă caldă.

Un masaj este foart binevenit în zonele în care muşchii sunt extenuaţi.

Şi desigur trateză-ţi toate rănile, inclusiv arsurile solare, înainte de a ieşi din nou la vânătoare.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă