12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBlack Friday 2015. Vânzări peste estimări în magazinul Orange. Care au fost...

Black Friday 2015. Vânzări peste estimări în magazinul Orange. Care au fost cele mai vândute produse

În primele ore ale campaniei Black Friday 2015, în magazinul online Orange, cele mai vândute produse au fost telefoanele 4G, precum Huawei P8 Titanium Grey, Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black, Samsung Galaxy Note 4, Apple iphone 6. 

În prima parte a zilei, site-ul orange.ro a înregistrat două vârfuri de trafic, iar vânzările au depășit estimările companiei.

„Primul vârf a fost la ora 8:00, când am făcut disponibilă oferta pentru clienții înscriși la concursul online, iar cel de-al doilea la ora 10:00, când a fost lansată ofertă pe site pentru toți vizitatorii”, a dezvăluit reprezentantul Orange pentru România liberă. 

Cele mai vândute produse au fost până acum telefoanele 4G precum Huawei P8 Titanium Grey, Samsung Galaxy Trend Lite 2 Black, Samsung Galaxy Note 4, Apple iphone 6, dar și accesoriile precum minidrona Parrot Rolling Spider. Aceasta din urmă a intrat în promoție datorită numărului mare de voturi acumulate în concursul desfășurat în perioada 16-19 noiembrie pe orange.ro. 

Persoanele care și-au creat cont online, au votat produsul preferat din lista disponibilă pe site-ul Orange și apoi au împărtășit și prietenilor alegerea printr-un share pe Facebook, au intrat automat într-un concurs și au avut acces la cumpărături cu două ore mai devreme. S-a dovedit un mecanism atractiv cu foarte multe înscrieri și accesări pe măsură în această dimineață. 

În decursul campaniei de Black Friday, până pe 29 noiembrie, selecția de produse va fi îmbogățită în magazinul online Orange. 

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă