6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialNoul SUV Mazda CX-5 va fi disponibil în România din primăvară, la...

Noul SUV Mazda CX-5 va fi disponibil în România din primăvară, la preţuri de la 22.200 euro cu TVA

Noul SUV compact crossover, prezentat de Mazda la salonul auto de la Frankfurt anul trecut, va fi disponibil în România din această primăvară şi va avea un preţ de pornire de 22.190 de euro, cu TVA inclusă, relatează Mediafax.

Modelul CX-5 va putea fi comandat în 4 niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction şi Revolution, se arată într-un comunicat al Mazda România.

Pachetul de dotări include sistemul i-STOP care opreşte şi reporneşte automat motorul pentru a reduce consumul, buton pentru pornirea motorului şi un set de sisteme de siguranţă care include airbag-uri frontale, laterale şi cortină, controlul tracţiunii şi al stabilităţii, sistem de asistenţă la plecarea din pantă, precum şi senzori de monitorizare a presiunii pneurilor.

Clienţii pot opta pentru tracţiune faţă sau integrală, cât şi pentru cutie manuală sau automată.

Varianta de top, Revolution, echipată cu motorizarea diesel CD175, tracţiune integrală şi transmisie automată, va avea un cost de 34.590 de euro (TVA inclus).

Reţeaua naţională de dealeri Mazda este compusă din 12 parteneri, care operează prin 14 reprezentanţe.

Anul trecut, în România au fost înmatriculate 529 automobile Mazda, cu 25% mai puţine faţă de nivelul înregistrat în 2010.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă