9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Pe covorul roşu la Salonul Auto Moto Bucureşti: maşini în...

FOTO Pe covorul roşu la Salonul Auto Moto Bucureşti: maşini în PREMIERĂ naţională, BOLIZI şi FETE frumoase

Salonul Auto Moto Bucureşti aduce în perioada 3-7 aprilie în Piaţa Constituţiei unele dintre cele mai noi modele lansate pe piaţă, dar şi câteva maşini în premieră naţională. Ajuns la cea de a doua ediţie salonul a avut azi deschiderea oficială în compania unor vedete din show-biz-ul românesc.

Vezi în galeria foto modele noi, maşini clasice, bolizi de lux sau fete înscrise în competiţia “Miss Hostess Salonul Auto Moto”.

O plimbare pe covorul roşu care străbate cei 9000 de metri pătraţi te ajută să treci în revistă ofertele unora dintre cei mai mari dealeri auto din ţară, toţi adunaţi într-un singur loc. În condiţiile în care producătorii auto au luat cu asalt piaţa în acest an, la târg poţi fi printre primii care iau contactul cu noi modele ca Opel Adam, Mokka, Ford Kuga, sau Mazda 6. Citroen DS3 sau Chevrolet Camaro Cabrio sunt deja altă poveste, ele făcând parte dintre noutăţile de pe segmentele premium, care pot fi văzute la acest salon.

Vezi şi FOTO Porsche Panamera primeşte un facelift. Vezi ce noutăţi aduce coupeul german!

Călătoria pe lungul covor roşu, care şerpuieşte printre standurile expozanţilor auto, în mare parte dealeri, te duce şi în sectorul de lux, acolo unde pot fi văzute de la maşini clasice, până la bolizi care au trecut prin şedinţe de tuning auto, precum Bentley, Porsche, sau Lamborghini. Fanii de motociclete au chiar mai multe motive pentru a vizita acesta salon, printre premierele naţionale putând enumera modele de la Aprilia, Kawasaki sau Triumph.

Modelele noi de pe piaţa auto moto, prezenţa unor dealeri în premieră la acest târg, precum Autoitalia, dar şi oferta bogată de servicii auto, precum tuningul, sunt doar câteva motivele care te fac să străbaţi covorul roşu de la un capăt la altul. În cazul în care hostessele acceptă cu uşurinţă să fie pozate lângă frumoasele maşini, este probabil pentru că au şi ele propria lor competiţie, “Miss Hostess Salonul Auto Moto”, în cadrul căreia contează voturile publicului.

Organizatorii promit mai multe evenimente dedicate vizitatorilor, chiar şi celor care vin cu familia, cum ar fi concursurile sau concertele care au loc în zona de food court. În prima zi a fost prezent pe scenă printre alţii Aurelian Temişan. Biletul de intrare este de 15 lei până vineri şi de 20 de lei în week-end.

Vezi şi Renault ar putea lansa propriul Qashqai până în 2015. Vezi ce strategie are Renault!

De ce se numeşte salon şi nu târg

Salonul Auto Moto ar putea fi considerat cu uşurinţă un târg având în vedere prezenţa în număr mare a dealerilor auto, însă formatul este cel al unui salon auto. Evenimentele care au loc în fiecare zi, precum concertele sau demonstraţiile de cascadorie de pe Bulevardul Libertăţii, de sâmbătă şi duminică transformă ceea ce ar putea fi o simplă expoziţie de maşini într-un adevărat show.

Amenajarea celor cinci corturi mari, care pare mai degrabă premium, are în primul rând un rol practic. Maşinile strălucesc mult mai bine pe fundalul negru, ca de studio foto, decât în lumina Salonului Auto Bucureşti & Accesorii, care a fost reluat anul trecut în octombrie.

“Este o investiţie pentru viitor, pentru atunci când criza va fi terminată”, spune Valeriu Ţoneş organizator al salonului. Cu un preţ pe metru pătrat de circa 20 de euro, în care intră toate cheltuielile, Ţoneş spune că în momentul de faţă nu se poate vorbi de un profit, însă că strategia de business este aceea de a investi într-un eveniment care să crească de la an la an atât ca notorietate, cât şi ca număr de expozanţi.

Salonul Auto Moto din Piaţa Constituţiei este unul dintre cele mai importante saloane auto ale anului în România. 

 

 

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...
Ultima oră
Pe aceeași temă