19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialEchipeaza-ti masina cu cauciucuri de vara si primesti un cadou (P)

Echipeaza-ti masina cu cauciucuri de vara si primesti un cadou (P)

Temperaturile vor incepe sa creasca tot mai mult in urmatoarea perioada, iar specialistii din industria auto recomanda cu prioritate trecerea masinii la cauciucurile de vara. In felul acesta, toti pasagerii vor fi in siguranta. Nexxon promite si cate un cadou la achizitionarea unor seturi complete de anvelope de vara.

Cauciucurile de iarna devin moi si se uzeaza mai repede la franari bruste atunci cand temperaturile sunt ridicate. Este motivul principal pentru care, odata cu trecerea la sezonul cald trebuie sa se faca si inlocuirea anvelopelor de iarna cu unele special concepute pentru conducerea autovehiculului pe carosabil incins. In plus, acest tip de cauciucuri au cei mai mari indici de viteza.

Un alt motiv demn de luat in calcul tine de protejarea bugetului. Utilizarea cauciucurilor de iarna pe timp de vara duce la uzarea acestora, motiv pentru care, la sosirea sezonului rece, vor trebui achizitionate anvelope noi. De aceea sunt necesare doua randuri de pneuri: cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna.

Promotii la anvelope vara

Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope din Romania, vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de promotii anvelope vara. O privire rapida pe magazinul online al companiei – nexxon.ro – te va convinge ca ai toate motivele sa iti achizitionezi de aici un set de anvelope de vara.

Principalul avantaj este calitatea. Specialistii Nexxon au selectat cu atentie produsele de pe piata si le-au ales pe cele mai bune. Este si motivul pentru care asigura doi ani garantie la anvelopele cumparate.

Dar pentru ca pretul conteaza, acest factor a fost luat in calcul, astfel ca de la Nexxon pot fi achizitionate cauciucuri la preturi foarte bune. Cu doar cateva sute de lei iti poti echipa masina pe toate cele patru roti cu anvelope vara noi.

Spre exemplu, anvelopele de vara 185/65R15 88H ATHENA SP801 AUSTONE costa doar 125,9 lei, ceea ce inseamna ca iti trebuie doar 500 de lei pentru a-ti instala cauciucuri pe masina ta. De retinut este si faptul ca se asigura transport gratuit, indiferent de cantitatea anvelopelor comandate.

Oferta este insa si mai bogata. La patru anvelope de vara marca Petlas primesti cadou organizator portbagaj. Anvelopele Petlas sunt la un raport calitate-pret excelent, au cele mai bune rezultate pentru etichetarea anvelopelor din segment.

De asemenea, tot din seria cauciucuri vara promotii, la Nexxon primesti cadou un lichid de parbriz concentrat daca achizitionezi patru anvelope de vara marca Cordiant sau Cooper. Anvelopele Cordiant sunt fabricate de cel mai mare producator din Rusia si sunt cauciucuri pe care te poti baza in orice conditii. Anvelopele Cooper sunt dezvoltate in SUA, fiind pe lista de recomandari a fostului pilot de Formula 1 David Coulthard.

Daca cumperi patru anvelope de vara marca Vredestein primesti cadou un prosop de plaja, astfel incat sa fii pregatit de vara, de plaja, de mare. Trebuie sa stii faptul ca anveopele Vredestein sunt de calitate superioara, la un pret accesibil.

Specialistii Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope si camere de aer din Romania, recomanda ca, pentru o buna stabilitate a masinii si pentru un control mai eficient al autovehiculului, montarea de anvelope de vara sa se faca pe toate cele patru roti ale autoturismului.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă