14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Simona Halep, înfrângere rușinoasă. A fost eliminată în mai puțin de...

VIDEO. Simona Halep, înfrângere rușinoasă. A fost eliminată în mai puțin de o oră din semifinala de la Toronto

 Simona Halep, numărul doi în clasamentul mondial feminin, a fost învinsă sâmbătă seara de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, în semifinalele turneului de la Toronto, Canada.

Românca a făcut cel mai slab joc al ei din ultimii ani și a cedat în doar 56 de minute în fața Elinei Svitolina (22 ani, 5 WTA), potrivit Agerpres. Simona Halep nu a mai fost învinsă așa categoric de patru ani, din martie 2013, când Sara Errani o învingea cu 6-1, 6-0 în turul al treilea la Miami. 

Jucătoarea a făcut enorm de multe greșeli, 3 duble erori și 34 neforțate, având 9 winners. Svitolina a realizat 8 mingi direct câștigătoare, a comis 16 erori neforțate, a avut 2 ași și 3 duble greșeli. Halep a avut procentaje slabe la ambele servicii (43%-84% la primul, 35%-41% la al doilea). 

Momentul slab al Simonei nu a putut fi oprit nici de antrenorul Darren Cahill, cu care s-a consultat între seturi. În finală, Svitolina o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus cu 6-2, 6-3 în fața americancei Sloane Stephens. 

 

Simona Halep conduce cu 3-2 în meciurile cu Svitolina, pe care a învins-o în 2013, la Sofia, cu 6-1, 6-1, în 2014, în Fed Cup, la Budapesta, cu 6-3, 7-5, și anul acesta, în sferturi la Roland Garros, cu 3-6, 7-6 (6), 6-0. Primul succes al ucrainencei a fost în finala turneului de la Roma, în primăvară, cu 6-4, 5-7, 1-6, după ce Simona s-a accidentat în setul al doilea. 

Simona va juca acum la Cincinnati, unde va intra direct în turul secund, contra unei adversare venite din calificări. Anul trecut, Halep s-a oprit în semifinale la turneul din Ohio.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă