11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Incident la Wimbledon. Adversara Soranei Cîrstea s-a accidentat la picior, prăbușindu-se...

VIDEO. Incident la Wimbledon. Adversara Soranei Cîrstea s-a accidentat la picior, prăbușindu-se pe teren. Românca a fost declarată învingătoarea partidei. Reacţia Soranei Cîrstea: A fost sfâşietor

Tenismena Sorana Cîrstea s-a calificat în turul II al turneului de la Wimbledon, după ce, adversara sa, Bethanie Mattek-Sands, s-a accidentat la debutul setului al treilea. 

UPDATE 23.00: Sorana a fost prima care a ajuns la ea imedit după accidentare şi a povestit scenele imediat următoare. Cîrstea a criticat faptul că medicilor le-a luat foate mult timp să ajungă pe teren pentru a-i acorda adversari primul ajutor.

"A fost sfâşietor să o văd în felul acela. Am lovit o minge în direcţia ei, nu am văzut exact ce s-a întâmplat. Era la pământ şi a început să ţipe. M-am dus la ea, am văzut genunchiul şi am cerut o targă. Toată lumea a îngheţat, a fost înfricoşetor, a intrat într-un şoc. Nu a fost uşor pentru că nu mai este vorba despre tenis, suntem o familie, ne dorim ca toată lumea să fie bine. Sper că nu este atât de grav pe cât părea şi va reveni cât mai repede.

Genunchiul ei era într-o poziţie nefirească, doar în filme am mai văzut aşa ceva. M-am panicat, am cerut ajutor, dar nimeni nu venea. A intra în şoc şi mi-a spus 'Sorana, ajută-mă', dar m-am simţit inutilă. Mi-aş fi dorit să pot face mai mult. Sper că nu va avea nevoie de operaţie.

Nu am digerat, încă acest incident pentru că a fost foarte rapid. Există sporturi unde, în cazul în care se întâmplă ceva, medicii ajung foarte rapid la locul faptei. Aici a durat ceva timp şi mă întreb, dacă avea o problemă la inimă sau ceva de genul?! Cineva trebuie să vadă cât a durat ca medicii să-i acorde ajutor, pentru mine a fost prea mult", a spus Sorana Cîrstea în conferinţa de presă de după meciul cu Mattek-Sands.

Sads s-a prăbușit pe teren, sub privirile îngrozite ale publicului și a început să strige după personalul medical. Sportiva a fost scoasă din teren pe targă, iar în urma acestui incident, românca Sorana Cîrstea a fost declarată câștigătoarea partidei.

Cîrstea are patru victorii din tot atâtea meciuri cu americanca, precedenta fiind în 2013, când Sorana s-a impus cu 6-1, 6-3 în primul tur la Pattaya.

Sorana Cîrstea va juca împotriva sportivei spaniole Garbine Muguruza (15 WTA) în turul trei al turneului de la Wimbledon. Pentru prezenaţa în turul al treilea de la Wimbledon, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 102.892 de euro şi 130 de puncte în ierarhia mondială.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă