10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVenus Williams a trecut de Azarenka, la Tokyo şi va disputa optimile...

Venus Williams a trecut de Azarenka, la Tokyo şi va disputa optimile cu Simona Halep

Fost număr unu mondial, Venus Williams a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Victoria Azaraneka, locul 2 WTA, în turul doi al turneului de la Tokyo. Americanca va juca în optimi împotriva Simonei Halep.

În vârstă de 33 de ani, sora mai mare a Serenei, actualul lider WTA, a avut nevoie de 80 de minute pentru a o depăşi pe Azarenka.

Venus Williams, numărul 63 WTA, pare în revenire de formă după ce a avut în acest sezon rezultate modeste, din cauza unor accidentări la spate. Ea a fost disgnosticată în 2011 cu sindromul Sjögren, o maladie autoimună care duce la pierdere de energie şi provoacă dureri articulare.

Halep s-a mai întâlnit cu Venus Williams de două ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva americană, scoruri 6-1, 4-6, 7-6 (6), în turul întâi al turneului de la Madrid, şi 6-3 6-4, în turul întâi la Roma, competiţii desfăşurate în 2012.

Simona Halep, cap de serie numărul 13 şi locul 18 WTA, s-a calificat, marţi, în turul trei al turneului Premier 5 de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari, după ce a învins-o, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3, după o oră şi 54 de minute, pe Andrea Petkovici (Germania), poziţia 50 în ierarhia mondială.

Citeşte şi Simona Halep s-a calificat în turul trei la Tokyo

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă