12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialULUITOR: 850 de euro costă un bilet la El Clasico între Barcelona...

ULUITOR: 850 de euro costă un bilet la El Clasico între Barcelona și Real Madrid

Sâmbătă seară, de la 21:30, are loc cel mai așteptat eveniment în campionatul de fotbal al Spaniei. FC Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în duelul titanilor, pe Camp Nou, în compania a 99,354 spectatori. 

Barcelona poate închide definitiv lupta pentru titlu cu Real Madrid sâmbătă, după El Clasico, iar omagierea la această dispută a lui Johan Cruyff face ca interesul pentru meci să fie uriaș. Așa s-a ajuns la un preț record pentru revânzarea biletelor, media fiind de 879 de euro pentru un tichet.

Ticketbis, una dintre platformele legale de revânzare a biletelor la diverse evenimente sportive și culturale, a raportat că, față de turul campionatului, când media prețului unui bilet a fost de 659 de euro, acum această sumă a crescut cu peste 200 de euro. Iar cele mai scumpe bilete costă 1.365 de euro.

Cererile pentru aceste din urmă bilete vin din Emiratele Arabe, țară în care s-au revândut cele mai mutle tichete pentru jocul de sâmbătă, inclusiv unul la categoria Premium, care costă 2.500 de euro. Doar 21,3 la sută dintre tichetele revândute au fost achiziționate în Spania; restul, peste hotare.

În doar trei ani, prețul mediu de revânzare al unui bilet la El Clasico Camp Nou a crescut cu 46%, la partida din 2013 acesta fiind de 474 de euro.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă