10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialTenismenele Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în calificări...

Tenismenele Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în calificări la Cincinnati

Jucătoarele de tenis Irina Begu și Ana Bogdan au fost învinse, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, scrie Agerpres.

Begu (26 ani, 59 WTA) a fost învinsă neașteptat de americanca Taylor Townsend (21 ani, 134 WTA), cu 6-7 (4), 6-1, 6-3, după ce a condus cu 2-0 în setul decisiv.

Ana Bogdan (24 ani, 124 WTA) a fost întrecută fără drept de apel de brazilianca Beatriz Haddad Maia (21 ani, 77 WTA), cu 6-3, 6-1.

Alte două reprezentante ale țării noastre vor evolua în calificări, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Monica (29 ani, 57 WTA) o înfruntă pe Mariana Duque-Marino (Columbia), o adversară de 28 de ani, care ocupă locul 107 în lume și care are 4-3 în meciurile directe.

Cîrstea (27 ani, 54 WTA) va juca împotriva sârboaicei Aleksandra Krunic (24 ani, 84 WTA), pe care a învins-o în singurul meci direct de până acum.

Simona Halep, semifinalistă la ediția de anul trecut, este a doua favorită a turneului și va juca direct în turul secund, cu o adversară venită din calificări.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă