22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSute de premii la Crosul Generaţiilor din weekend

Sute de premii la Crosul Generaţiilor din weekend

Peste 2000 de persoane de toate vârstele sunt aşteptate să participe la „Crosul Generaţiilor”, o competiţie cu premii substanţiale, care va avea loc, sâmbătă, în zona Stadionului Naţional „Lia Manoliu”.

Înscrierile participanţilor la cros se fac de la ora 9.00 în faţa Sălii de Atletism, iar traseul competiţiei a fost stabilit să se desfăşoare după cum urmează: sala de atletism a Complexului Naţional „Lia Manoliu”, strada Maior Coravu, parcul „Naţional” (aleea principală), bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere.

Competiţia se va desfăşura pe opt categorii de vârstă, respectiv: 7-8 ani, 9 – 10 ani, 11-14 ani, 15-25 ani, 26-35 ani, 36-50 ani, 51-65 ani, peste 65 de ani. Primii cinci finalişti de la fiecare categorie de vârstă vor fi premiaţi de primarul Neculai Onţanu cu o serie de premii substanţiale.

Anul trecut, câştigătorii au primit biciclete, trotinete, imprimante laser, radio CD cu USB şi rame foto digitale. Printre premianţi, au fost persoane vârstnice, de la 80 la 85 de ani, atât la categoria femei cât şi la bărbaţi, cu toţii recunoscând că sportul a făcut mereu parte din viaţa lor, că au participat la numeroase maratoane şi întreceri naţionale, mişcarea fiind cea care le-a dat uneori şi puterea de a trece mai uşor prin greutăţile vieţii.

Aflat la cea de-a VI-a ediţie, „Crosul Generaţiilor”, organizat de Primăria Sectorului 2, este o competiţie de masă, ce are ca scop mişcarea în aer liber şi menţinerea sănătăţii printr-o cât mai bogată şi variată activitate sportivă.

Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă