14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialSportivii români prezenţi la Soci stau prost la impresia artistică

Sportivii români prezenţi la Soci stau prost la impresia artistică

Delegatia românească de la Soci nu  a punctat până acum nici la capitolul sportiv si nici la imagine.

Portalul american Bleacher Report a analizat costumele tuturor celor 90 de tari participante la Jocurile Olimpice de la Soci, iar România a primit critici dure.

“România a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, România! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic”, a comentat portalul american, citat de ziare.com.

Pentru aparitia de la Soci, România a primit calificativul “B”. Deocamdata, Comitetul Olimpic Român nu a explicat motivul pentru care sportivii romani prezenti la olimpiada de iarna au fost astfel imbracati.

In schimb, Republica Moldova a primit “A” si a fost laudata pentru costumul de culoare albastra cu alb, purtat de singurul sportiv prezent. “Probabil si l-a ales singur”, remarca americanii.

Conform portalului american cele mai bine imbracate delegatii au fost cea a Germaniei si cea a tarii gazda, Rusia.

Premierul român, Victor Viorel Ponta, si sotia sa, Daciana, prezenti la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, au purtat la ceremonie gecile negre ale sportivilor romani, nepunctand nici ei, prin urmare, la capitolul “impresie artistica”.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă