Simona Halep s-a înscris şi în proba de dublu a turneului WTA de la Doha

de Rl online , 20 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:38, 20 februarie 2016

Simona Halep şi Raluca Olaru vor juca împreună pe tabloul de dublu al turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunţă site-ul oficial al competiţiei.

Simona Halep, numărul 4 în clasamentul mondial de simplu, va juca pentru prima dată în acest an în proba de dublu la un turneu WTA. Halep ocupă locul 314 WTA la dublu, întrucât a jucat doar 7 meciuri la dublu în 2015 (dintre care 2 victorii). Partenera ei la Doha este Raluca Olaru, numărul 44 în clasamentul mondial WTA la dublu. Cele două au primit un wild-card din partea organizatorilor, pentru că nu se înscriseseră la timp, şi vor juca în primul tur contra perechii slovace Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, favoritele 8.

Pe tabloul de dublu mai e prezentă şi Monica Niculescu, care face pereche cu rusoaica Margarita Gasparyan. Cele două vor debuta contra perechii Ekaterina Makarova (Rusia)/ Daniela Hantuchova (Slovacia).

În proba de simplu a întrecerii din Qatar, Simona Halep, cotată cu a doua şansă la trofeu, va juca direct în turul doi, acolo unde o aşteaptă un potenţial duel cu reprezentanta Franţei, Caroline Garcia, locul 38 în clasamentul WTA. Monica Niculescu debutează în turul 1 al turneului, împotriva Sabinei Lisicki (Germania), locul 32 în clasamentul mondial.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design