15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Cine va...

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Cine va fi următoarea adversară a româncei

Tenismena Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Toronto, învingând-o pe franţuzoaica Caroline Garcia în doar două seturi. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franța), cu 6-4, 6-2.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) – Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA). În momentul încheierii partidei dintre Halep şi Garcia, jucătoarea ucraineană se afla în avantaj, în setul trei, scor 4-6, 6-4, 5-2.

În cealaltă semifinală se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, şi americanca Sloane Stephens, locul 934 WTA.

În 2016, Rogers Cup s-a desfăşurat la Montreal, iar competiţia a fost câştigată de către Simona Halep. Ultima femeie care a cucerit trofeul doi ani la rând, în două oraşe diferite, a fost elveţianca Martina Hingis, care s-a impus în 1999 şi 2000.

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă