7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros

UPDATE 21,40: Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus, marți, de Jana Cepelova (Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Halep, a treia favorită, s-a impus în 67 de minute.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep  va juca maţi, împotriva slovacei Janei Cepelova, în primul tur al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii în valoare totală de aproape 16,8 milioane de euro, informează Mediafax.

Halep şi Cepelova s-au mai întâlnit până acum doar de două ori în carieră, scorul meciurilor directe fiind egal, 1-1. Halep s-a impus în prima partidă directă, 6-2, 6-1, în 2014, la US Open, în timp ce Cepelova a învins-o pe româncă la Wimbledon, în 2015, scor 5-7, 6-4, 6-3.


Citește și:  Simona Halep speră la primul său titlu de Grand Slam. Românca începe în forță turneul de la Roland Garros | Corespondență specială

Simona Halep va juca mâine cu slovaca Jana Cepelova. Între timp, Simona se antrenează zilnic, iar glezna dreaptă, unde a fost accidentată, se comportă tot mai bine.


Tot marţi va intra în competiţie şi Sorana Cîrstea, ocupanta locului 64 în clasamentul WTA, care va juca împotriva chinezoaicei Shuai Peng (36 WTA), de la ora 12:00, prima partidă de pe terenul cinci.

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţii numărul 11, vor juca la dublu, tot marţi, ultimul meci pe terenul 10, împotriva perechii Thomaz Bellucci/Carlos Berlocq (Brazilia/Argentina).


Citește și: Simona Halep, în continuare pe locul 4 în clasamentul WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep se menține pe locul locul 4 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis, dat publicității luni de WTA.


 

 

 

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Se desumflă balonul Green Deal!

În România nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă