20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile...

Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile turneului de la Wimbledon

UPDATE 17,55: Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, luni, pe Victoria Azarenka.

Halep a învins-o cu scorul de  7-6(3), 6-2, pe bielorusa Azarenka, locul 683 în clasamentul mondial, după o oră şi 30 de minute de joc.

În sferturile de finală ale turneului de la All England Club, Simona o va întâlni pe tenismena britanică Johanna Konta, ocupanta locului 7 în ierarhia mondială. Dacă ajunge în semifinale, Halep poate deveni lider mondial, profitând de eliminarea germanei Angelique Kerber.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep o întâlnește, luni, în jurul orei 15.30, pe Victoria Azarenka, în optimile turneului de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

Înaintea confruntării dintre Halep şi sportiva din Belarus se va disputa meciul dintre Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, partidăcare începe la 13.30.

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan) va evolua tot luni împotriva cuplului Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazilia/Croaţia) în optimile competiţiei de dublu.

Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan vor evolua contra  perechii Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) în competiţia de dublu masculin.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă